onsdag 5. mai 2010

svar på spørsmålsrunden

Kan vi få se leiligheten? Er det på hotell? Ja og ja.


Holdt du på å dø da flyet landet? Ja, men ikke like mye som jeg kunne gjort. Vi landet nemlig en time tidligere enn hva jeg hadde regnet ut, så jeg visste at han ikke sto på utsiden når vi landet. Men når jeg hadde ringt han og han var på vei for å hente oss da holdt jeg på å dø!
Har du noen gang lurt på om du gjør det rette? Jeg har aldri tvilt på at dette er det rette. Jeg har alltid ment at man må følge hjertet sitt og det er nettopp det jeg gjør nå.
Liker du å bli kalt Maria når du egentlig heter Marie? Eller blir du sur? Når jeg var mindre introduserte jeg ofte meg selv som Marie med e, og hvis noen kalte meg Maria fikk de virkelig høre det. Men ettersom de kalte meg Maria her på Kreta hver gang jeg var her på ferie begynte jeg å tenke på det som noe positivt. Maria erlik Kreta liksom. Så nå reagerer jeg på begge navnene og ja jeg liker å bli kalt Maria.
Lover du å blogge nesten hver dag? Jeg lover at jeg skal prøve!
Hva gjør du hvis du får hjertet ditt knust? Er Kreta like bra da? Blir du å ha de samme gode minnene? Uæh, ubehag. Fra tidligere knust-hjerte-erfaringer vil jeg gjette at jeg ville flyttet permanent inn i senga, under dyna og blitt værende der så lenge som mulig. Jeg tror at Kreta vil alltid være fantastisk, men selvfølgelig ville enkelte steder vært vanskeligere å se enn andre. Gode minner kommer jeg alltid til å ha, selv om det kanskje ville tatt tid før de ble ekstra gode igjen. Uæææh, fortsatt ubehag.
Hva er det flaueste du har gjort? Så langt tilbake som jeg kan huske kan jeg telle øyeblikk hvor jeg har følt meg flau på en hånd. Det flaueste jeg har gjort må vel være.. å snuble på ræv midt i hovedgata i Tromsø? Nei, faktisk ble jeg ikke særlig flau da. Jeg husker rett og slett ikke? Noen jeg kjenner som husker episoder hvor jeg har følt meg flau? :P
Hva ser du etter i en gutt? Hva er den mest negative egenskapen en gutt kan ha? Snill, sjarmerende, trofast, få meg til å le, må kunne ta ting på alvor når det trengs, glimt i øyet, inkluderende, få meg til å føle meg trygg. Den mest negative egenskapen en gutt kan ha må være at han er upålitelig og lyver.
Hva vil du bli når du blir stor? Lykkelig! Høhø. Nei, altså. Det siste året har jeg tenkt at hvis jeg skulle bli boende i Norge ville jeg blitt politi. Det høres ut som et spennende yrke og jeg tror det ville passet meg og min personlighet ganske godt. Men nå som jeg er boende i Hellas har jeg ærlig talt ikke peiling på hva jeg vil bli. Time will show!
Dere bor sammen antar jeg? Skal ikke du og Jordan flytte sammen? Siden du skrev i forrige innlegg at Jordan kommer på besøk, vil det si at du bor alene? Hvis, skal dere flytte sammen? Hvor bor du i forhold til Jordan, er det lang avstand? Jordan og jeg bor ikke sammen. Jeg bor alene og han bor sammen med foreldrene sine. Her er det ikke vanlig å flytte sammen når man er så unge som vi er. Helt ærlig er jeg akkurat nå kjempefornøyd med å bo i samme tidssone som han så jeg har tenkt å respektere reglene her og ta ting som de kommer. Vi bor ca 50 meter unna hverandre.
Fortell litt om Jordan. Hvor gammel er han? Hvor er han fra? Når møttes dere? Når ble dere offisielt sammen? Hva er det aller beste med han? Jordan er 18 år, altså et år yngre enn meg. Han er fra Bulgaria, men flyttet hit med familien sin for seks – sju år siden. Han snakker i tillegg til bulgarsk flytende gresk og engelsk (heldigvis!). Vi møttes i juli 2009 her i Platanias og var bekjente/kompiser så lenge jeg var her. Jeg kom tilbake i oktober samme året og møtte plutselig på han en kveld. I øyeblikket jeg så han falt jeg pladask (og jeg faller enda, iiihiiih). Vi forelsket oss og tilbringte hvert ledige minutt sammen i to uker før jeg måtte dra hjem til Norge. Han lovet og vente på meg og jeg lovet og komme tilbake. Når vi offisielt ble sammen er ennå uvisst. Men vi forelsket oss på date # 2, det er alt vi har funnet ut. Kanskje på tide å finne en dato? Jeg tror ikke jeg kan velge ut en spesiell ting med Jordan som jeg liker best med han. Jeg elsker at han interesserer seg. Han spør hele tiden hvordan jeg har det, hva jeg har gjort i dag og hvordan dagen min har hvert. Detaljer er viktig og det er digg å fortelle til noen som lytter og er interessert. Jeg elsker at han kysser meg hver gang vi møtes. Jeg elsker at han tuller med meg, erter meg og får meg til å le. Jeg elsker at han er sjenert og at han får litt panikk hver gang jeg drømmer meg bort med å stirre på han for lenge. Jeg elsker at han alltid vil mitt beste og at han tar vare på meg.
Er det dyrt å bo der? Det kommer helt an på hva du regner som dyrt. Prisene varierer veldig. For denne leiligheten jeg bor i nå betaler jeg 450€ i måneden. Det er ganske dyrt men jeg har jobbet såpass i vinter at det skal jeg unne meg. Elsker leiligheten og da får den koste hva det koste vil.
Hva skal du begynne å jobbe som, og hvor? Jeg har fått et jobbtilbud av en venn av oss som eier og driver en meget populær restaurant i Old Villige i Platanias. Planen er visst den at jeg skal bruke noen timer på dagtid med å gå rundt på stranden for å reklamere for restauranten, og noen få timer på kvelden som innkaster og ta imot kunder jeg har ”funnet” på stranden. Jeg har ennå ikke ikke takket ja men slik ting ser ut nå blir jeg nok å gjøre det.
Hva var den første tanken som streifet deg da du så Jordan igjen? Det raste en million tanker gjennom hodet mitt akkurat der og da. Men jeg husker at jeg tenkte det er han, herregud det er han! Også gikk jeg så fort jeg kunne mot han og holdt på å dø innvendig samtidig som jeg ikke klarte og slutte å smile og måtte rett og slett kaste meg om halsen på han! Iiiiiih. Følelsen var ubeskrivelig.
Koser du deg på Kreta? JAA!
Hvor mange varmegrader er det nå ca? 21 grader ;-)
Ut av denne spørsmålsrunden, kan du lage en videoblogg? Dessverre! Det hadde vært gøy da. Så vidt jeg har forstått det er det kun mulig å ta bilder med kameraet i laptopen. Skal se om jeg ikke får fikset en videblogg en annen vakker dag ;-)
Når får jeg komme på besøk? (Aliki mou) Når du vil!
Beskriv følelsen din akkurat NÅ, hvis den ikke er helt ubeskrivelig. Sommerfugler, resten er ubeskrivelig!
Har du det fantastisk fint? JAA!
Hvordan har livet på Kreta vært hittil? Eventuelt nevn noe du er fornøyd med og noe du er misfornøyd med. Livet på Kreta hittil er rett og slett herlig! Fornøyd med: følelsen dette stedet og menneskene gir meg. Misfornøyd med: De fem myggstikkene som ennå sitter fast i ansiktet mitt. Jeg ser ut som en spedalsk!

5 kommentarer:

 1. Ekstra spørsmål? Savner du mamma'n din <3
  kor fin leilighet du bor i, skjønner godt at du liker dæ der

  Klæm

  SvarSlett
 2. Ahh. Elsker det du skriver! Har et spørsmål. Hva gjør du om dagene? :-)

  SvarSlett
 3. Anonym: Jepp, savner mammaen min kjempemasse! <3
  Kristin: Kafé, stranden, kjæresten, venner, jobb :-)

  SvarSlett
 4. Håper å få se bilder av det nye hjemmet ditt også når du flytter ut :)
  Kreta kunne trengt noen ekte ærlige politifolk da! :P
  oi, du betaler ganske mye.. Men det er jo klart ikke like mye hvis du faktisk er en av de to på Kreta som har penger nå :P Bare pass på at du ikke blir lurt! Den forrige plassen vi bodde på var garantert overpriset i forhold til her vi bor nå.. som liksom er bedre OG billigere. Men plassen din så veldig fin ut da :)
  Så gøy å lese hvordan du har det! :)

  SvarSlett
 5. Hei søteste!
  Det e godt å lese at du har det bra. Kjente frysningen og gåsehuden langt opp ryggen og under haka, når du fortalte om han Jordan. Siden æ har så sykt lyst å se han og neste ikke har sett han, kan ikke du legge ut flere bilder?

  kos dæ<3

  SvarSlett