torsdag 13. mai 2010

h to the a to the p to the p to the y

I går var kjæresten min verdens søteste og kom innom med Kreta's beste spaghetti. Alt er så ubeskrivelig deilig om dagene. Jeg er så head-over-heels-hodestups-forelska akkurat nå at det gjør nesten litt vondt. Men på en fin måte. Ihihihh.Morfar og mormor skal reise hjem til Tromsø på lørdag. Derfor var det selvfølgelig på sin plass at jeg dro på tur til Xania for å være litt sammen med de før de reiser. Det har vært så fint å ha de i nærheten. Overgangen fra det å flytte fra Tromsø til Kreta ble liksom litt enklere siden jeg har vært omringet av familie hjemmefra. Det er ennå mange Tromsøfolk her men det er liksom noe helt spesielt med familie. Heldigvis vil de bare være en telefon unna etter lørdag.Kaffesugen som jeg var (jeg tror det er psykisk, men herregud det er godt) stakk Alice og jeg innom Starbucks før vi gikk til den mest tilfredstillende gata i hele Xania. Jeg får gåsehud bare av å tenke på den.På bildet under står jeg i prøverommet på Pull and Bear og gliser som en tulling på grunn av ettervirkningene av lykkerusen. Jeg kjøpte ikke shortsen. Ikke fordi den ikke var fin, men fordi jeg skal holde meg i skinnet helt til Jordan og jeg skal på shopping. Jeg har gledet meg siden oktober til å dra på shopping sammen med han igjen. Han har så god smak og personlige meninger om klær at jeg blir fullstendig ny-nyforelska. I dag holdt det på å gå helt i surr i hodet mitt bare fordi jeg så det store utvalget av klær de har. Jeg kommer til å ha behagelige drømmer fylt med dongeribukser til 19€ og skjorter til 5€ i dagesvis (og det etter bare å ha sett på klærne). Butikkene i Storgata hjemme har ikkje sjans. Åååååh som jeg gleder meg.Nå har jeg kranglet med internettet på terrassen i over to timer for å pusle sammen og publisere dette blogginnlegget. Så. Nå skal jeg gå inn å legge meg i senga å slappe av med god samvittighet mens jeg venter på at Jordan skal komme å si hei. Kalinichta Norvegia!

3 kommentarer:

  1. hadde vi bare hatt råd er det garantert at vi hadde fått en misunnelsesverdig garderobe her! Rethymno flyter over av merkeklær! Ellers er det veldig mye jalla.. må til hraklio for å finne zara og bershka, men da er det koselig med en biltur da :)
    sv: har faktisk INGEN kakkerlakker her, (bare et par døde) så det er ikke noe jeg frykter :P så mange i platanias da vi var der, kanskje det er flere der... :/

    SvarSlett
  2. Starbucks har bare verdens beste kaffe :) Savne Kreta!! Håpe du har det superfint i varmen <3
    -Rikke Rye-

    SvarSlett