fredag 21. mai 2010

paradise i paradiset

I går var jeg på Astrea sammen med Reiersengjengen. Det var kjempekoselig og moussakaen var bedre enn jeg husket. Har vært så utrolig deilig å ha en hel gjeng med Tromsøfolk her, men i morgen reiser de hjem (hvis askeskyen flytter seg, flyplassen i Tromsø er visst stengt).

Når jeg våknet i dag ringte bestemor og vi snakket i en halvtimes tid. Har helt glemt av å ringe henne de fire ukene jeg har vært her, det har skjedd så mye hele tiden og alt har vært så bra at jeg har glemt at det finnes en annen verden utenfor Kreta. Det var hvert fall herlig å høre stemmen hennes igjen, og om bare fire uker og en dag kommer hun og halve familien min hit. Lykkeee!

Akkurat nå sitter jeg på Café Café og ser finalen til Paradise Hotel. Fortsatt flaut, men sykt så spennende! Catharina og Stig er også her, men siden jeg er usosial spiller de biljard. Siden det er siste kvelden deres her (mest sannsynlig) skal vi kanskje ut å ha det gøy i kveld.

Jeg håper forresten at askeskyen blåser vekk slik at Alice får dra på den etterlengtede ferien hjem til Norge. Krysser fingrene for deg!

4 kommentarer:

 1. melding fra knut paa flyplassen i tromsoe: Vi er aapna her no. trur det gaar helt fint. flyet kommer hit i kveld og drar i morgen tidlig for aa hente daakker. prognosene ser bra ut.

  saa ae kommer mae forhaapentlivis hjem :)

  SvarSlett
 2. Katie Med lua :D (Katharina)23. mai 2010 kl. 09:26

  Du va sykt pen på det bildet!! :D
  veldig bra påkledd! <3<3<3

  SvarSlett