søndag 17. juli 2011

symposiumTil tross for en utslitt kropp og et surrete hode etter en 12 timers arbeidsdag dro jeg rett hjem og dusjet, skiftet til fine klær, høye hæler og dro ut for å møte søte Anette og søte Ida (etter å ha gått tur med gullet mitt, så klart). Vi dro på den mye omtalte Symposium. Lokalet var nydelig, servicen var fantastisk og maten var knallgod. Både jeg og Anette spiste spareribs, og gjett om det falt i smak. Det fulgte med en saus som smakte litt sursøt nesten, bare ti ganger bedre. Den var kjempegod! Kunne dratt tilbake dit bare for sausen sin del liksom. Så som dere kanskje har forstått, så anbefaler jeg så absolutt restauranten. Det er ikke uten grunn at folk står i kø utenfor hver eneste kveld.
Etter vi hadde spist dro vi innom Splendid for å ta en drink, men etter det var det rett i seng. I hvert fall for min del.

Nå er det deres tur. Hvilke restauranter her i området anbefaler dere til meg?

13 kommentarer:

 1. jeg liker Dos Amigos jeg!
  er deilig med litt mexikansk mat i mellom all den vanlige greske restaurant-maten liksom;)
  har du vært der? hva syns du? :)
  -Lena

  SvarSlett
 2. Lena: Har vært der flere ganger, men i fjor ble jeg rett og slett skuffa. Vet ikke hvordan det er der i år. Før var det jo riktig bra der!

  SvarSlett
 3. Hva, visste ikke at den restauranten var der i fjor jeg! Trodde den var ny faktisk. Hehe.
  Jeg fikk et godt inntrykk av restauranten og maten der var god (nydelig med noe annet enn den vanlige "greske" og italienske restaurant-maten alle de andre serverer), men det ble jo ikke som vanlig "Old el paso"-taco da. ;)
  Hva ble du skuffa over da? :)
  -Lena

  SvarSlett
 4. Lena: Jo den har vært der i mange år :) Jeg dro gjerne dit før, men etter turen i fjor ble jeg så skeptisk. Maten var ikke like god som før, manglet smak. Og de kom ikke med det "brødet" man dyppet i forskjellige sauser før maten, eller slush shotter etter maten. Synd :\ Kan jo hende de er bedre i år!

  SvarSlett
 5. rart at jeg ikke har lagt merke til den tidligere altså! hehe;)
  De hadde faktisk sånn godt "brød" (nachosbrød?) som man dyppet i to forskjellige sauser og slush shotter etter maten når jeg var der. Men sant at maten kan være smakløs altså, neste gang skal jeg vurdere å ta med en pose med taco-krydder å få de til å ha i kjøttdeigen min;)
  -Lena

  SvarSlett
 6. Jeg e-l-s-k-e-r symposium jeg også. Vi var der å spiste opptil flere ganger da vi var på Kreta i Mai :)

  SvarSlett
 7. Lena: Snakk om forskjellsbehandling da! :p Jeg har faktisk tacokrydder hjemme, haha. Har vel to - tre poser igjen. Men jeg lager heller taco hjemme ;)

  SvarSlett
 8. haha! :p
  åh, funker det fint med taco i platanias da? har de noenlunde normal kjøttdeig liksom? vurderer sterkt en sesong på kreta neste år (må bare skaffe meg en jobb og en plan), og da MÅ jeg isåfall ha tilgang på taco;p
  -Lena

  SvarSlett
 9. Lena: Jaja, så klart :) Du sier i kjøttdisken hvor mange gram du vil ha, så får du! Jeg vil absolutt anbefale det :) Har man en drøm må man bare peise på!

  SvarSlett
 10. Symphosium e herlig!! Metaxa ( eller ka den no hette der rett i svingen opp mot høyden) og ikkje minst Troulakis i Agia Marina!! der må eg inn MINST to ganger hvert år eg e på Kreta! Fantastiske folk og utrulig god mat :)

  SvarSlett
 11. Prøv AGIOKLIMA også..ligger halveis opp til gamlebyen på fjellet.Hjemmelaget mat av konen og moren til eier.Upper Platanias Tel.:2821068337.Sonja

  SvarSlett
 12. På ZAFFERANO italien rsetaurant,(opposite Minoa Palace Hotell)Har de kjempegod spagetti og pizza...Prøver nye steder hele tiden,det er gøy med mat ..Sonja

  SvarSlett
 13. Sonja: Takk for tipsene :)

  SvarSlett