fredag 1. juli 2011

det var detDet har vært så fantastisk å ha en venninne her. Og som vi har hygget oss! Jeg har jo vanligvis fri hver torsdag (bortsett fra forrige og neste uke), så i går dro vi på badeland! Uten mobil, uten klokke og uten kamera. Bare to solbrune jenter som hadde det gøy og skravlet. Absolutt en passende avslutning på tolv dager med kos. Noen av dere som har vært på Limnoupolis før?Var så stille og rart hjemme etter hun hadde dratt, så tok med meg Cesar på en lang gåtur for å klarne hodet litt. Alltid godt å gå når man har mye å tenke på.Sju - åtte tiden på kvelden her er så nydelig. Solen skinner ennå, men det er ikke kvelende varmt. Absolutt favorittiden min for gåtur med gullet. Dessverre er det ikke ofte vi får gjort det.

3 kommentarer:

 1. Håpe du har det bra, og at du får en kjempeflott dag på vakre Kreta. :) Glede mæ skikkelig til i kveld! Skal endelig møte bestevenninna mi igjen etter at ho har vært på utveksling i USA i ett år. :D
  Klem fra Tromsø. <3

  SvarSlett
 2. Susanne: Takk vennen, jeg har det fantastisk! :) Aaw, det er en utrolig følelse. Been there done that, hihi :) Klem fra Kreta!

  SvarSlett
 3. Limnoupolis ja, hver gang jeg er i Platanias (sånn ca i alle fall) :) Knall kjekt med litt badeland-break fra stranden :)
  -Tine-

  SvarSlett