tirsdag 19. juli 2011

.

Jeg er i så dårlig humør om dagene så jeg føler rett og slett ikke for å blogge. Det er ikke noe gøy når man ikke er inspirert og det blir noe man føler man gjøre. Jeg må ingenting. Hva gjør jeg når jeg er i dårlig humør? Jeg lakker negler, tar ansiktsmaske, bader og ser Dexter. En creepy og blodig serie er vel det som passer best når man vil rømme vekk litt. For meg, anyway.

Men nå kommer mamma og pappa pluss en million andre kjente fjes til helga. Da skal jeg være på sydenferie, spise smågodt og i neste uke skal vi på tur i to dager. Er alltid noe å se fram til, men det er så mye enklere og tenke negativt når man er negativ.

5 kommentarer:

 1. Som jeg og Christina alltid pleide å si: "Det er bedre å tenke negativt enn positivt. For, for oss pessimister kan det bare gå en vei; oppover!"

  SvarSlett
 2. Hei Marie! Ville bare fortelle deg at "drunk mama" m/familie ++ kommer nedover 6. august! Ble du i litt bedre humør nå? Klem fra trøndelag.

  SvarSlett
 3. Anonym: Litt :) Visste dere skulle komme i august, men ikke hvilken dato. Blir godt å se dere igjen!

  SvarSlett
 4. kos deg med familien og smågodt fra norge, og ta deg litt bloggfri hvis du føler for det da. skulle ønske jeg skreiv mere komentarer til deg, men er jo sommer og er litt her og der. men du skal vite at bloggen din blir lest :D

  dexter er by the way MIN favorittserie. dexter<3 nlumen <3 rita <3 ja , alle rocker alt som heter serier.

  klem fra Therese.

  SvarSlett
 5. Therese: Takk for en koselig kommentar :) Blir alltid glad når jeg får vite at bloggen leses! Har du en fin sommer? :)
  Dexter er awesome, er så hekta. Har bare kommet til sesong fire, men det raser unna. Klem :)

  SvarSlett