mandag 11. juli 2011

just for fun

4 kommentarer:

 1. søte :-*

  er alt bra med deg/dere? :)
  er forresten midten av september en fin måned å komme på?, vi har bestilt tur igjen til platabnias da, det er ikke for kaldt og blitt høst der da liksom?

  klem fra hu therese med leverposteien.. hehe

  SvarSlett
 2. Therese: Hihi :) Ja, alt er bare flott! Ja, september er nydelig. Kan være litt ustabilt, men det er ikke ofte. Temperaturen er helt perfekt og vannet er så deilig :) En uke da eller? Hvilket hotell? Klem fra hun som spiste knekkebrød med leverpostei og agurk til frokost i dag :)

  SvarSlett
 3. juhuuu.

  vi har bestilt samme som jeg å kjæresten var i mai, men det andre bygget, skal vist være bedre der, med havutsikt osv. :) skal være en uke ja, vi kommer nok innom deg da, mamma følger med på bloggen hun også, men hun er sånn ca bare innom når hun er hos meg. hehe
  vi får håpe det ikke regner og blåser da.
  gleder meg asså, ingen ting er bedre enn platanias. vært en uke på mollarca for en uke siden. æsj a meg. det var ikke det samme, også så dyrt da. 8 euro kosta det for en solseng og parasoll på stranda. :S

  Therese

  SvarSlett
 4. Therese: Håper det blir bedre da :) Hihi, så gøy at hun også følger mer. Jeg blir så glad! :) Tror ikke dere trenger og bekymre dere for været, er nok fabulous :) Nei du det tror jeg på, finnes bare ett Platanias!

  SvarSlett