søndag 10. juli 2011

aqua fish spa

Det er bare så så mange dager på rad man kan ligge inne i fem timer i strekk å se på tvserier (uansett hvor spennende de måtte være). Så, i dag gikk jeg meg en tur opp i gata, hvor jeg endte opp på aqua fish spa, av alle steder. Har hørt bra ting om stedet fra noen gjester her på hotellet for en stund siden, men har liksom ikke giddet og gå dit. 10€ for 20 minutter. Som dere ser sitter man med beina i en tank, hvor små fisker (fra thailand, faktisk) biter død hud fra føttene dine. Jammy? Æsj? Vet ikke helt jeg, men skulle jeg forklart følelsen ville det blitt ..som å holde føttene mot noe som vibrerte lett. Eller å få svakt støt, uten ubehag.
Det fungerte ganske bra, fikk silkemyke føtter etterpå. De klarte selvfølgelig ikke å ta livet av all den tørre huden på hælene mine, det skal nok litt mer til enn 20 minutter.Kjøpte meg nye solbriller i dag, siden de forrige knakk. Men til 9€ pr stk gjør det ikkeno. En liten belønning til meg selv siden jeg har vært snusfri i to år i dag (applaus!). Skal belønne meg selv med noe mer, men det er ennå en stund til. Jeg sier ikke mer om den saken, vil ikke jinxe det.

7 kommentarer:

 1. Fiska som bit død hud av føttern? Ok, det hørtes bare ekstremt ekkelt ut. Haha.
  Fine solbrilla, har faktisk nesten helt like! :p
  Gratulerer med to år som snusfri! ;)
  Suss og klem fra Tromsø. :)

  SvarSlett
 2. Susanne: Haha, ja. Jeg så det i en ugly betty episode for lenge siden, og har liksom alltid hatt litt lyst til å prøve det siden da. Takk :) Du har god smak, hihi. Suss og klem tilbake!

  SvarSlett
 3. Hahaha, godt at du endelig fikk testa det ut, da! :p Takk, i lige måde. ;) Har forresten hatt problema med å kommentere på bloggen din i det siste, skjønne ikke ka som e greia..

  SvarSlett
 4. Hei :)
  kordan hotell e det? og kor ligg det?

  SvarSlett
 5. Susanne: Tror blogspot har tullet litt i det siste, av og til laster den ikke opp sidene. Har bare trykket F5 så fungerte det :)
  Sara: Det ligger ikke i et hotell, men i et lite lokale rett over veien fra Tropicano nattklubben :)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så artig spa-beh...Vi reise om 3 uker til Agii Apostili. Gleder meg masse. Hvordan er det å handle på Jumbo butikken??? Har med oss småbarn, og tenkte å handle litt til dem...Er det billig der? Hvordan er det med Lidl butikken da? Er den der ennå? Veldig gøy å lese bloggen din;) Takk for mange fine tips:=)

  SvarSlett
 7. Anonym: Så herlig :) Det er helt fantastisk der, de har et gigantisk utvalg. Og alt er kjempebillig! LIDL er ennå i Ag. Apostoli, pluss at de har åpnet en i utkanten av Platanias. Takk selv :) God tur!

  SvarSlett