tirsdag 12. juli 2011

litt flaks må man haSjekk ut søtsakene jeg spiste i går. Mmm! Det var like mye på tallerkenen som jeg spiser vanligvis tilsammen i løpet av (minst) tre bursdager (eller andre feiringer som inneholder kaker). Naturlig nok spiste jeg derfor en tredjedel.I dag tidlig dro Sophia og jeg til Souda for å fikse noen papirer. Vi kom en halvtime etter stedet hadde åpnet og trakk kølapp. 102. OK. Og hva er nummeret nå? 17?! Glem det. Vi snudde på hælen og dro tilbake til hotellet slik at jeg fikk åpnet resepsjonen.
Men tilbake til Souda måtte vi, så litt tidligere enn vanlig stengte vi og dro avgårde. Igjen. Inne i lokalet sto det nå 92, eller noe i den duren. Ifølge Sophia kunne det være akkurat det samme fordi de hadde ikke flere kølapper igjen. Kastet ikke S lappen vi hadde før vi dro herfra? Hun rakk ikke svare før jeg la på sprang ut derfra og bort til parkeringen hvor vi hadde stått tidligere. Tror dere ikke jeg la merke til hvor hun hadde kastet den? Jo. Tror dere den la der ennå? JA! Snakk om å ha gullhår i ræva (finnes det en pene måte å si det på?)!Belter til 2,99€ pr stk fra Stradivarius og rosa leppestift fra L'Oreal. Love it!

3 kommentarer:

 1. Hvor på Kreta var du og hvor på Kreta var Stradivarius butikken? :) Jeg skal til Kreta i slutten av Juli og da må jeg innom den butikken! De har så mye fint der! :)

  SvarSlett
 2. Haha, snakk om å ha flaks, ja. :p
  Åh, så fin den solsikken va! Bildet ga skikkelig sommerfølelse. <3

  SvarSlett
 3. Marte: Stradivarius finnes i hvert fall i Chania. Vet ikke om de har andre steder på øya. Ja det er en digg butikk! :)
  Susanne: De er så nydelige :)

  SvarSlett