onsdag 13. juli 2011

når ønsketanker blir sanne

På vei til jobb i dag tidlig hørte jeg på partyparty musikk og kjente at nåå må jeg ut en kveld snart. Jeg bor to minutter unna Splendid også er jeg der ..aldri! Det er for dårlig. Og før jeg visste ordet av det fikk jeg melding av nydelige Mona. Gjett hvor vi skal i kveld? Mojito og heels, jeg gleder meg!

6 kommentarer:

 1. Så koselig! Håpe du får en super kveld. :)

  SvarSlett
 2. Susanne: Samme til deg søte :)

  SvarSlett
 3. Vi lander på Kreta i morgen kveld; and needless to say: JEG GLEDER MEG!!! Vi skal nok også innom Splendid ila uken vi er der! :-)

  SvarSlett
 4. ååå, nå merker jeg at jeg savner platanias ja. Splendid <3 første gageng vi var der så venta vi driiit lenge på service og drinker, så vi fikk shooter gratis utover hele kvelden.B52 og kamikaze. husker ikke at jeg dro, bare husker jeg våkna opp med en kald halvspist gyros ved siden av meg. :D priceless!! hehe
  to kjekkasser som jobber der også. juhu.!!

  Therese

  SvarSlett
 5. Therese: Bra de ordner opp da ;) Trives kjempegodt på Splendid jeg, eneste stedet jeg drar. Hahaha, litt av et minne da! Eller, det lille du husket i hvert fall :p

  SvarSlett
 6. sv; Skal bo på et leilighet-hotell som heter Corinna Mare. Det er 4,5 km fra sentrum (tror sentrumet er Chania) :) Gleder meg!

  SvarSlett