tirsdag 8. februar 2011

Vi gikk en liten tur til stranda i dag også. Men så kom det luskende en gigantisk hund, så jeg tok nesten springfart og snek meg opp til veien. Jeg setter ikke lillevovven min ned på bakken om det er katter i nærheten en gang. Løskattene på Kreta er sprø. Av og til verre enn hundene. Grøss!

I løpet av natten fikk jeg fire nye myggstikk. Ubehag!

6 kommentarer:

 1. Hei
  Gu kor søt du og lillevofsen din va på bildet. Dokker kledde hverandre <3

  Klæm fra mamma'n din

  SvarSlett
 2. Fine dager :) Godt å ha flere av dem i vente. Hørte av Nikos at Rethymno har hatt og kommer til å ha strålende vær fremover.

  SV: Jeg pleier å laste opp videoene på youtube først, synes det er greit å ha dem der og liker bedre videoene på den måten. Men når du skriver innlegg er det en funksjon til å laste opp video i redigeringen ved siden av å laste opp bilde etc. Hvis den ikke viser hos deg kan det hende du må gå på innstillinger og velge gammel redigeringsprogram for innlegg..

  SvarSlett
 3. For en skjønn liten skapning! Helt nydelig :-)

  SvarSlett
 4. "Hællandussen" så søt og liten... Hunden altså! :-)
  Må si jeg liker bloggen din, og jeg spesielt bildene du legger ut. Merkelig å se hvordan det ser ut på Kreta på vinteren. Håper vi kommer tilbak til Kreta i sommer... :-)

  SvarSlett
 5. utrolig vakker! Elsker virkelig hunder, hadde gjort hva som helst for min voffs:) Selv om hun kan være skikkelig irriterende ...

  SvarSlett