lørdag 19. februar 2011

til dere lesere

Dere er en ganske stille gjeng, så jeg tenkte jeg kunne ta meg den frihet og presse litt ut av dere.

Hva vil dere lese om her på bloggen?

Mange begynner jo og bestille sydenturer for å kravle seg ut av vinterdepresjonen. Jeg har feriert i Platanias en rekke ganger, i tillegg bor jeg her. Naturlig nok har jeg derfor lært meg ett og annet om dette stedet. Så. Hvis det er av interesse for dere kunne jeg for eksempel skrevet anbefalinger av hoteller, restauranter, snackbarer, kaféer, you name it. Bare en tanke.

Jeg har tidligere erfart at flere har funnet restauranter tidligere via bloggen og vært kjempefornøyde med resultatet. Personlig syns jeg det er veldig gøy!

Så, hva tror dere?

Edit: Svar på spørsmålene og flere anbefalinger kommer i eget innlegg.

11 kommentarer:

 1. Ja, det synes jeg hørtes veldig bra ut :-)
  Selv liker jeg veldig godt å lese om livet ditt på Platanias, og å se bilder fra plassen! :) Det får meg straks i bedre humør, og "dreper" den fæle vinterdepresjonen i en liten stund, så det må du for min del bare fortsette med!

  SvarSlett
 2. Hvilke restauranter vil du anbefale som ligger i Agia Marina og inn mot Platanias??.. Og hva vil du anbefale og gjøre om du har ei uke alene til og gjøre hva du vil?.. Og du vil se mer av Agia Marina/Platanias? Som er verdt og få med seg! :)

  Gleder meg til og høre hva du anbefaler! ;)

  SvarSlett
 3. Emma: Så gøy å høre :) Når jeg bodde hjemme i Norge satt jeg hver eneste vinter og bladde gjennom Kretabilder for å få litt varme i kroppen. Det er så godt :)

  SvarSlett
 4. Var det veldig kaldt å bo der i vinter? Hva gjør alle om vinteren der når turistsesongen er over og bare fastboende er igjen? Er det mange som benytter tiden til å reise andre steder da?
  Syns det er gøy å se bilder fra plassen jeg også.:)

  SvarSlett
 5. Er det mest vanlig med deltidsjobber i sesongen, hvis man vil jobbe på Kreta om sommeren? Og vet du hva man sånn ca får i lønn pr dag eller pr uke?

  SvarSlett
 6. Du kan godt skrive hotellanbefalinger og slikt, men jeg har allerede bestilt turen til mitt favoritthotell :)

  SvarSlett
 7. Den tiden du bodde på hotell i noen uker (?), hva lå prisen på? Er det bedre å kaste seg ut i det greske "leieboer-markedet", eller er det bedre å benytte seg av et hotell, hvis man skal være på Kreta over lengre tid?

  SvarSlett
 8. Hvilken mnd er det best å reise til Kreta når det ikke er smekka fullt av turister på hotella, men varmt?
  Hvor lang tid tar det å gå fra Gerani til Platanias? Hvor lang tid tar det fra Gerani til Elafonissi? :))

  SvarSlett
 9. Kan du ikke lage et innlegg om en typisk dag for deg i bilder? Eller en video om du vil, en slik som jeg la ut hvis du husker den :)

  SvarSlett
 10. Syns det e spennanes å lese ka du generelt gjør om dagan.
  Vanligvis e det kjedelig å lese om ka folk gjør om dagan, men hallays du bor i Kreta!:p

  Hadde helt glemt av at blogging va nåkka som eksisterte så looove å bli flinkar å lese bloggen din fra og med no.
  Har og tenkt å bli flinkar å blogge skjøll =)

  Glede meg til du kommer heim, suss fra Lone <3

  SvarSlett
 11. Lone: Bra, for det kommer jeg til å fortsette med :) Ja det må du bli, så jeg har noe og lese. Gleder meg til å se deg!

  SvarSlett