mandag 7. februar 2011

Θέλω το καλοκαίριDette var en veldig rar følelse jeg ikke har tenkt over før. Jeg sitter på Kreta, dunjakken henger i skapet og varmeovnen er min yndlingsgjenstand i leiligheten. Det tar meg maks ett minutt å gå til stranden, og her sitter jeg i kosedress og ullsokker og dagdrømmer meg frem til sommeren. 35 grader, bading i havet og restaurant annen hver kveld. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg. Men det bare føles mer .. jeg vet ikke .. vanlig og ønske seg til syden og varme når man sitter i kalde Norge, ikke på Kreta liksom? Skjønner dere hva jeg mener?

Noen av dere som kommer hit til Platanias i sommer?

8 kommentarer:

 1. Hei søta <3

  Æ og pappa kommer tell Platanias, når det blir varmere i været. Men det vet du jo ;-)
  Det så kaldt ut på bildan du hadde lagt ut...

  Klæm fra mamma'n din <3<3<3

  SvarSlett
 2. I`ll be there:)

  -lena

  SvarSlett
 3. Vi kommer nedover i juni. Gleder oss masse!:)

  -Heidi

  SvarSlett
 4. Hååper det hvertfall :-)

  SvarSlett
 5. Jeg kommer! 12 gangen jeg reiser til kreta denne sommeren som kommer. Vi har ett hus 10 min fra platanias,så er ett must og reise ned hver sommer til fantastiske Kreta <3 mesuner deg som bor der på fulltid.

  SvarSlett
 6. Hei
  Jeg og vennine vurderer å ta turen til platanias? Hvordan er stranden? utelivet? mye shopping? er det muligheter for utflukter? noe du anbefaler?
  vi er ute etter en fin plass, med muligheter for utflukter, god mat, billigere enn i Norge og ikke minst litt uteliv de dagene vi ønsker det

  SvarSlett
 7. Anonym: Det forstår jeg godt at dere vurderer. Platanias er absolutt fantastisk. Stranden er veldig fin, litt mye stein i vannkanten noen steder men det er som regel ikke noe problem siden det er ikke ofte man ligger og plasker der. Ikke jeg i alle fall. Utelivet er konge. Alltid fresh musikk, hyggelige mennesker og gode drinker. I Chania som er en kort busstur unna er det masse shoppingsmuligheter. Kan fortelle mer om det hvis du ønsker? :) Jeg har kun vært på en båttur rundt øya for seks år siden, så det vet jeg dessverre ikke mye om. Men jeg vet såpass at det er flere og velge i :) Det er helt klart billigere enn i Norge. Så, med god erfaring vil jeg anbefale dere å feriere her. Jeg kan ett og annet om hotellene her også, så hvis du vil vite mer bare si ifra :)

  SvarSlett
 8. hei ,,og meg og malvin kommer 14 mai,har med 2 venner første uken..anbefaler fjell-landsbyen MILIA www.ellada.net/mhilia,,flott tur terreng,vakker gammel oppbygd igjen by..kort reist mat,,økologisk,fra stedet,,nyyydelig plass,Sonja

  SvarSlett