tirsdag 22. februar 2011

en typisk dag

Kan du ikke lage et innlegg om en typisk dag for deg i bilder?
Jo, det kan jeg.

Hver eneste morgen vasker jeg gulvet. Ikke fordi jeg har støv på hjernen, men fordi min kjære vofse ikke er stueren ennå. I løpet av denne natten hadde han bare tisset på gulvet en gang, og jeg ser tørrere tider i vente.Mens gulvet tørker tar jeg med meg Cesar ut en liten tur.Straks både han og jeg har fått i oss mat setter jeg meg godt tilrette her og søker som en gal etter internett. Skulle det gå skeis koser jeg meg med gilmore girls (jeg har jo ikke tv, så jeg laster ned drøssevis av serier når jeg har muligheten).Så lenge det er passende vær til det tar jeg med meg Cesar til stranda slik at han får utløp på all den energien han utrolig nok klarer og lagre inn i den lille kroppen sin.I det siste har han blitt mye mer tøff i trynet. Som i dag for eksempel utfordret han en forbipasserende plastikkpose til kamp. Den blafret i vinden og han bjeffet. Tror det ble uavgjort.Når ettermiddagen nærmet seg forflyttet jeg og Cesar oss over til Jordan sitt hus, noe vi gjør stort sett hver dag. Der har de både mat og vedovn, så vi koser oss godt begge to.Tv-titting, lek med hunden, mat, sjokolade, kortspill. Enkelt og greit.En typisk dag. En rolig dag. En Kretavinter dag.

7 kommentarer:

 1. ååh, høres ut som en herlig dag til å være "vanlig dag" :p
  Prøve å tvine Kjetil til at vi ska få oss hund, men han ekje så medgjørlig :(

  SvarSlett
 2. Ser ut til at du lever livet, og nyter dagene! :) Så søt hunden din er..
  Gleder meg masse til og reise tilbake til Kreta for 3 uker i mai! :)
  Går bare og dagdrømmer og ser på bilder fra tidligere Kretaturer. Trivsel! <3 Men enda bedre blir det når jeg reiser ned! :)
  Tilbake til Lilium hotel, tilbake til Cactus, Astrea osv og ikke minst tilbake til kjente og kjære! <3

  Camilla, Trondheim

  SvarSlett
 3. Camilla: 3 uker? Så deilig :) Godt å ha noe å se fram til!

  SvarSlett
 4. Flott blogg :) no er eg sikkert over gjennomsnittet Kreta frelst,så eg berre MÅ inn å se om du har skrevet noe nytt ..... interesant med anbefalinger av resturanter,hotell, strender,osv.....egentlig alt som har med livet på Kreta å gjøre.
  No ser vi fram til å besøke den nydelige øya for 16.gang i Juli . (3 uker)
  Ser det er fint om vinteren og..kos deg:)

  SvarSlett
 5. Ja, 3 uker! :) Har fortalt deg det på facebook! :P hehe.. skal bli utrolig godt! .. Bare slappe av ei uke alene uten familie og alt, bare nyte livet og besøke gamle kjente! :)

  SvarSlett
 6. åå.. så søt han e!
  Skulle ønske du tok han med til Tromsø!

  SvarSlett
 7. godt innlegg :D jeg missunner deg! Ser herlig ut..

  SvarSlett