mandag 7. februar 2011

smiilÅh så deilig med sol igjen! Tipper temperaturen ligger på 17 grader nå. Det er blå himmel så lang øyet kan se og når vovven våkner skal han få hilse på stranda for første gang. Ha en fin dag!

Edit: Jeg har forresten fått årets første myggstikk! Det kløør..

7 kommentarer:

 1. HELDIG!
  Her e det overskya og gradestokken ligg på seks minusgrader. I morrest va det så kaldt at det va helt ubehagelig... Æ trur æ pakke en bag og kommer på besøk.

  SvarSlett
 2. Susanne: Du e hjertelig velkommen! Hadde vært rååkos :) Og hvis det varme dæ litt; det har vært iiiskaldt her i over ei uka, og når det e iskaldt ute e det iskaldt inne ;)

  SvarSlett
 3. Det hadde det virkelig!! :)
  Med tanke på at "iskaldt" for dæ mest sannsynlig e 10 grader eller mer, varme det mæ ikke så veeeldig masse. Hadde det vært over 10 grader her i Tromsø i februar ville det jo vært en sensasjon, haha. Men sånn e det no.
  Vinterbildan du hadde lagt ut av Kreta va forresten veldig fin. ;*

  SvarSlett
 4. Sv. Tusen takk! Endelig fikk jeg det til! Kos deg med sol, nyt det=) du er heldig!!!!

  SvarSlett
 5. ååå hater deg (okei hater deg ikke) , hater egentlig bare det faktumet at jeg ikke går i de greske gater hånd i hånd med Lavrentis.

  Du aner ikke hvor mye jeg savner Kreta. Jeg kommer til å gråte når jeg ser rethymno igjen. Visste ikke at det gikk ann å bli så glad i et sted? Men aller mest savner jeg jo Lavrentis (og foreldrene), uten dem hadde Kreta ikke vært like mye å savne:)

  Kos deg videre i solen, så skal jeg bare gå å fyre i ovnen og ta på meg et ekstra lag ulsokker... *jealous*

  SvarSlett
 6. Susanne: Husk at 10 grader på Kreta erlik frostrøyk ;) Men heeeldigvis har e vi no på dag to med sol! Takk takk :)

  SvarSlett
 7. Ja, det blir jo selvfølgelig annerledes der nede med tanke på korsn temperatura dåkker vanligvis har, men når man oppholde sæ på et sted der det minusgrader og iskald vind høres jo 10 grader ganske så herlig ut. ;-)

  SvarSlett