søndag 29. mai 2011

Jeg vet fortsatt ikke om det er lov å si sånt, men dere er så slappe når det kommer til å skrive kommentarer. Ikke alltid, men ofte. Jeg ble vel egentlig bare overrasket over hvor få av dere som reagerte på at det faktisk var er jordskjelv her. Fordi jeg var helt i ekstase! Men det var visst bare meg?

Jeg hater og klage på sånt, føler meg som en kravstor drittunge. Men det er så mye mer morsomt å blogge når dere gir meg tilbakemeldinger, tips, spørsmål, kommentarer.. you name it!

25 kommentarer:

 1. jeg reagerte på det, men kommenterte ikke.
  skal til platanias på lørdag nå, håper ikke det blir flere jordskjelv;s
  hvordan er været nå? ikke mer regn håper jeg?;p
  -Lena

  SvarSlett
 2. Sorry snuppa! Liker å bare lese i all hemmelighet. Blir så spennende da. <3

  SvarSlett
 3. Lena: Allerede? Så gøy da! :) Alltid godt å komme til Platanias! I to dager nå har vi hatt knallsol og i dag var det minst 30 grader. Deeilig! Er meldt sol framover, så håper på det :)

  SvarSlett
 4. Det e helt greit å klage når folk les, men lar være å kommentere. Det e jo ikke så veldig mye poeng i å blogge om man knapt får respons. ;)

  SvarSlett
 5. Du her helt rett. Venter alltid på en kommentar fra dæ. Det er dagens høydepunkt! :D

  SvarSlett
 6. Susanne: Takk, jeg prøver og tenke at det er litt greit :) Du har alltid vært flink å kommentere da, blir alltid kjempeglad når jeg får kommentarer fra deg :)

  SvarSlett
 7. Så koselig å høre! :) Synes det e morsomt å lese bloggen din, og da skulle det jo bare mangle at æ kommentere. :)

  SvarSlett
 8. Susanne: Blir like glad hver gang! :)

  SvarSlett
 9. ja allerde. tiden går så fort:) skal være i fjorten dager denne gangen, så jeg får nyte solen lenge. :)
  -Lena

  SvarSlett
 10. Så merkelig da! Alle andre får det til.. For det er bloglovin du tenker på sant? du trykker på den bloglovin knappen på siden min og deretter på følg når infoen om blogen kommer opp.. Men du må ha din egen konto der da for å kunne gjøre det! :)

  SvarSlett
 11. Skal herved begynne å kommentere mer :D

  SvarSlett
 12. Lena: Så deeeilig :)
  Anonym: Herlig, nå ble jeg glad! :)

  SvarSlett
 13. Hei søta <3
  Du ser det nytter å klage.... du fikk jo mange kommentarer bare av det. Skjønner at det er artigere å blogge når du får respons, hvordan kan du ellers vite at vi leser?
  Men du vet jo at æ les ;-)
  Du e flink å skrive ungen min.

  klæm fra mamma'n din <3<3<3

  SvarSlett
 14. Mamma: Ja jeg vet det nytter, men liker det likevel ikke noe særlig :) Ja, jeg vet at du leser. Er jo for dere (familie, venner, lesere) jeg blogger, derfor det er så gøy med respons! Takk takk mamma! <3

  SvarSlett
 15. ææææ ENIG , nå var ikke jeg akkurat så flink til å kommentere jordskjelvet selv, tenkte ikke over det. Var mer bare sånn åjaaa, jordskjelv ja. MEN HVA? jordskjelv på kreta, det har jeg ikke opplevd før :O

  men tilbake hvor enig jeg er. Hvorfor sluttet jeg å blogge? Bortsett fra deg og noen flere var responsen så lav at jeg ble nesten sint. Dødskjipt å ikke få NOE tilbakemelding..

  SvarSlett
 16. Ingrid: var du ironisk til at du ikke var kjent med jordskjelv på Kreta eller? haha, vanskelig å lese om det er ironi eller ei :p

  jeg vet, det blir jævlig kjipt. men som bevist her hjelper det visst å klage :p

  SvarSlett
 17. Aner ikke HVA jeg skal kommentere på innleggene dine. Leser de jo alle sammen og blir alltid glad og sjallu på ditt kjekke Kreta-liv, men ikke søren om jeg får til å sette ord på det!

  Men jeg leser aboslutt ALT, om det gjør ting litt bedre? :)

  SvarSlett
 18. Hhaha nei :O var ikke ironisk , lavrentis har aldri fortalt om det.. har selv aldri opplevd det - eller har jeg bare dårlig hukommelse????

  tæhææ nå er det forresten 5 uker til jeg skal slikke sol på kreta :D

  SvarSlett
 19. Ingrid: ah, jeg skjønner! :) nei jeg hadde heller aldri opplevd det før på fredag, var råfascinert! men har liksom ventet på å få oppleve det, fordi det er visst sant at Kreta er en av øyene i Europa med mest jordskjelv, så :)

  så deeeilig! de 5 ukene kommer til å fly!

  SvarSlett
 20. Aud: Nei jeg vet ikke hva man skal kommentere, haha :) Jeg vet at du leser alt ;)

  SvarSlett
 21. aawh du har helt rett. det e mye koseligere når man legg igjen kommentar. æ ska også bli flinkere marie:D Jordsjelv? whoot? har ikke fått med mæ. har vel levd i mi egen lille bobla siste tia, pga den eksamen.
  hihi, ja stemme. det e den georgeous tangen. huske du ka du betalte for den?

  SvarSlett
 22. Hei marie :)

  tror jeg skreiv en samme melding i forrige uke, men finner den ikke igjen :P så jeg prøver igjen..

  Lurer på et par spørsmål, hadde blitt veldig glad hvis du tok deg tid til å svare.
  jeg og mamma var på platanias i fjor, du kom med flayers og du satt deg ned å pratet med oss. søte jenta. jeg har fulgt bloggen i ett år nå, og endelig skal jeg tilbake til platanias. denne gangen med kjæresten. :) men lurer på noe da vettu. har du en god fiske resturant å anbfale i platanias, gjerne litt romantisk.. hihi.. også hvor er det liksom hot å dra på kveldene nå, hvis vi vil ha litt liv ett par kvelder. og hvor har de god strawberry daquiri? :D

  også du, hva savner du mest fra norge? av mat, goddis, snacks osv? bare lurer :p

  klem fra therese ( fra drammen)

  SvarSlett
 23. Ouch! Nå fikk du meg til å føle meg som en stalker, Marie :p

  SvarSlett
 24. har akkurat kommet fra platanias, hørte om jordskjelvet da vi var der, men merket jo ingenting. det var jo over 8 på skalaen.

  SvarSlett
 25. Anonym: 8 som i richters skala? det vil si på samme størrelse som det i Japan nå i mars, og det var det nok ikke. heldigvis! :) hadde du en fin Plataniastur?

  SvarSlett