fredag 27. mai 2011

det gode sydenliv

Cesar og jeg gikk tur på stranden i går. Selv om vi bor i syden har han vært overraskende lite der, så selvfølgelig syns han det var utrolig gøy og spennende. Holdt på å le meg ihjel hele turen, for en sjarmør! Mens vi gikk langs vannkanten løp han for å fange bølgene. Det var naturligvis ikke særlig enkelt, fordi de forsvinner jo. Lille skjønte ikkeno og fikk det merkeligste ansiktsuttrykket. Blir helt betatt jeg. Poenget med turen var å hilse på bestemor og tante som lå på stranden. Vi tre satt og pratet, mens Cesar brukte en halvtimes tid på et forsøk om å grave seg ned til Kina. Det var litt av et syn!

Stakkars lille er ikke noe fornøyd med å bli badet..Og ellers har jeg koset meg masse sammen med besøket som er her. Blitt skjemt litt bort og dullet med. Lunsjer, restaurantbesøk, bytur, shopping, starbucks, strandliv.Nykjolen min! Som av en eller annen grunn ble blå på dette bildet, selv om den er grønn.

5 kommentarer:

 1. For en nydelig kjole. du er råå søt jo!! og langt hår å greier.

  Kommer nok ikke på besøk til dæ søta. Hvis æ skal ta mæ rå til ferie, så blir det en plass æ ikke har vært før. Har ikke penger nok til begge deler. Du burde komme å besøke mæ i stede.

  SvarSlett
 2. Så hyggelig :) Har så sinnsykt lyst til å flytte til Kreta nå , er så FED UP av Norge :/ Tror helt seriøst jeg kommer til å være lykkeligst på Kreta. Jeg er en livsnyter og jeg føler dagene bare går i ett her i Norge. Bare jeg kunne flytende gresk og hadde jobb og sted å bo der nede, hadde jeg flyttet ned på flekken! Vurderer å starte med gresken nå... men ææ det er jo helt gresk :(

  SvarSlett
 3. Ingrid: Gresk ER helt gresk! Men det er bare å pugge pugge og pugge litt til :) Dagene i Norge hadde nok vært mye bedre og fulle av lykke hvis kjæresten din hadde vært hos deg. Faen at det skal være så komplisert med papirer og annet shit! Finnes det ikke greskkurs der du bor?

  SvarSlett
 4. sv: off grugleder meg til å lære.. jeg starter på greskkurs i Oslo i september :-)

  SvarSlett
 5. Ingrid: gled deg, det er gøy! :) heldig du er som kan melde deg på greskkurs. enjoy!

  SvarSlett