tirsdag 17. mai 2011

k to the o to the sI går kveld tok Jordan og jeg turen ut sammen med tre trivelige Tromsøværinger! Marte, kjæresten hennes og broren hans. Stikkord: Splendid. Drinker. Social. Ikke brrr. En liten bånnski. Kos med stor k!

Til tross for at jeg drakk to drinker i sneglefart og en liten shot for stemningens skyld kjenner jeg (ikke overraskende) nok på kroppen at jeg drakk i går. Det kan selvfølgelig ha noe med å gjøre at jeg var i seng halv fire og sto opp halv åtte. Meeen, her blir jeg alltid (les: ALLTID) straffet dagen etter. Intet unntak. Men igjen, det er garantert flere nordmenn (-damer) som har det verre enn meg i dag.

Speaking of .. GRATULERER MED DAGEN NORGE!

2 kommentarer:

  1. Gratulere med dagen!

    Koselig med besøk på Kreta ;D

    SvarSlett
  2. sv: såå rart, bloggen min var ikke akkurat no pornoside:P haha.Skulle ikke tro det var noe virus der:) Men mye rart på internetten jeg ikke skjønner stort av selv, det er en egen verden.

    Hvis jeg drar innom Chania så kanskje jeg kan si fra til deg da, så kunne vi møttes for dobbeldate på cafe, hadde vært morro:D Vi kommer mest sannsynligvis til å ta en del roadtrips med bilen.

    SvarSlett