fredag 20. mai 2011

jetskiiiDa jeg gikk på jobb ti på ni i morrest var det 23 grader allerede. Det var uten tvil et tegn på at det kom til å bli en deilig dag! Etter jobb dro jeg til villaen der Marte og resten av Tromsøværingene var. Vi har solet oss både ved stranda og ved det private bassenget deres (heelt greit), spist pringles (typisk syden), koset med baby-William og hatt det gøy. Naturlig nok har jeg blitt eeenda mer brun. Elsker seriøst huden min, ah!

Oii, holdt på å glemme og nevne det. De hadde leid vannscooter for en time, så Marte og jeg raset rundt på bølgene. Herreguuud det var gøy! Platanias er så utrolig vakkert sett fra havet.

I morgen kommer bestemor og tante, jeg gleeder meg! Alltid godt med familie i nærheten (og at de tar med brunost skader jo heller ikke).

4 kommentarer:

 1. Ååh, det øverste bildet va skikkelig nydelig. For en vakker farge!

  SvarSlett
 2. Susanne: Det var kjempefint der :)

  SvarSlett
 3. Hvor mye koster det å låne jetski en time? man får låne rednignsvest da, sant? :)

  Therese

  SvarSlett
 4. Therese: De betalte 80€. Men de møtte en mann på en restaurant en kveld og avtalte privat via han. Vanligvis koster det jo 40 - 45€ å leie jetski for et kvarter. Så, de var utrolig heldige med den billige prisen! Og ja, redningsvester var inkludert :)

  SvarSlett