onsdag 25. mai 2011

regnfull vår

I går var været bare tullete. Flere kraftige regnfall og grå himmel. Temperaturen var heldigvis ganske OK. Når man først har begynt med shorts daglig er det vanskelig å gå tilbake til jeans.

Jeg var ute og gikk tur med Cesar etter jobb, og plutselig begynte det og regne. Unødvendig, spør du meg. Så, vi fant oss et tak og ventet der til det verste var over. I mellomtiden øvde vi på κατσε κατω (les: sitt).Stakkars Cesar fikk seg nesten juling tidlig i dag. Vi var ute og gikk tur før jeg skulle på jobb, og plutselig hørte jeg det hjerteskjærende hylet blandet med hvesing. Det er nemlig ei katt som har to unger rett ved stranden der vi alltid går morgentur, og dere vet vel hvor overbeskyttende kattemødre er. De greske er sikkert ti ganger verre. Drapsmaskiner. Grøss! Cesar ble selvfølgelig livredd av det sinte kreket og løp unna før han fikk seg en på trynet. Dustekatt.

3 kommentarer:

 1. Aah kosedyr til utstilling<3 Klassisk Kreta :P

  SvarSlett
 2. Det SNØR i Tromsø i dag. Ikke akkurat et stort sjokk da, for det e jo ikke første gangen det snør her i mai, men det e likevel nåkka som e sååå feil med grønne trær og snø på samme tid. Kor ble sommerværet av? :p
  Søtt bilde av dæ og babyen din, forresten <3

  SvarSlett
 3. Susanne: Ja, det hørte jeg faktisk! Utrolig typisk, men like kjipt hver gang. Det forsvinner nok fort :)

  Takk takk <3

  SvarSlett