mandag 23. mai 2011

høy faktor er kulestEtter jobb i dag nøt jeg strandlivet sammen med tante og bestemor. Først var det overskyet og faktisk en og annen regndråpe (absolutt ikke OK), men det kom seg straks vi var ferdig med lunsjen. Man blir jo brun selv om det er ligger et tynt skylag foran sola, eller om man sitter i skyggen. Skal ikke ta alle under en kam her, hudtype varierer naturlig nok. Mange turister ble nok solbrente i dag, de legger vekk solkremen med en gang sola forsvinner. Dustete spør du meg.

Jeg har en fantastisk hud. Jeg blir brun bare av å se på sola (les: skille etter ti minutter). Likevel bruker jeg faktor 30 hele sommeren. Hvorfor ikke liksom? Man blir jo like brun uansett hvilken faktor man bruker. Hvorfor risikere å bli brent når man kan slippe det? Ha solvett folkens!

8 kommentarer:

 1. SV; Det beste med blomstershortsen er at den bare kostet 99kr i full pris! Syns BIKBOK har begynt å både få inn mange skatter og i tillegg har de jo satt ned prisene på varene sine. Og det er jo kjekt med tanke på hvor mye jeg shopper :)

  SvarSlett
 2. Ååå, du e så teit. Æ vil også ligge på stranda og være lat. Æ e så lei av matte no at du ane det ikke... Også e æ skikkelig rastløs, e så lei av å sitte stille og pugge.

  SvarSlett
 3. Hei Marie!!
  Hvordan er været der nede no? skal ned på torsdag og være en uke :o) begynner å bli gal av yr og storm som skifter værmelding for hver 3 time omtrent og har store forskjeller i temperatur målinger:)
  du får si i fra viss eg skal ta med noe snop og stikke innom deg med!
  Hilsen Tove

  SvarSlett
 4. Susanne: Hihi, ja jeg er litt teit. Ta deg en joggetur! :) Så får du rørt litt på rumpa pluss masse frisk luft! LYKKE TIL I MORGEN!!

  Tove: Hei! :) I går var det overskyet og plutselig litt regn, men fra tre og utover var det knallfint. I dag har det vært overskyet og delvis regn. Begynner og bli rimelig gal selv av yr.no! Jeg vil heller stå opp hver morgen og godta whatever vær som er :) Tja, tusen takk som spør! Men jeg fikk en ganske fin pakke med snop for bare få dager siden, så jeg klarer meg! :) Hvilket hotell skal dere bo på?

  SvarSlett
 5. Denne gangen skal vi faktisk bo i Kato Darotso på Kedrissos.. Men kommer til å tilbringe mesteparten av tida i Agia Marina og Platanias vil eg tro :)

  Hmm liker lite at det skal regne noen dager.. men satser på det blir bedre :) Bare temperaturen er fin :) og ikke den hersens aske skya ødlegger for turen ;)

  SvarSlett
 6. Tove: Krysser fingrene for sol! :) Temperaturen i dag har vært yppelig, heldigvis! Askesky, grøss. Jeg har så dårlige minner! Den holder seg nok unna :)

  SvarSlett
 7. heisann igjen.,

  mener jeg la inn ett langst spørsmål til deg her om dagen , men jeg husker jo ikke hvilket tråd/dag eller innlegg.. heheh...

  bare lurer på noen ting.

  Har du en anbefaling til en fin og GOD fiskeresturant i platanias? litt romantisk?

  jeg og mamma møtte deg i gjor på tranda, du ga ut fløyers... du er jo så søt. satt deg ned å pratet og alt. gleder meg til å komme tilbake. kommer 9 juni, med kjæresten denne gang.


  også lurer jeg p, hva er de strøste tre cravingsene du har fra norge, som du virkelig savner... hihi

  klem ra Therese

  SvarSlett
 8. Therese: Hei igjen! :) Svar på det forrige spørsmålet ditt finner du her > http://miemariee.blogspot.com/2011/05/jetskiii.html

  Faktisk har jeg aldri vært på fiskerestaurant her i Platanias, men jeg vet at det ligger en nede i havnen rett ved siden av fotballbanen. Der er det litt romantisk etter hva jeg har forstått, men maten vet jeg dessverre ingenting om!

  Haha, ja det gjorde jeg vel. Typisk meg ;) Blir nok fantastisk med kjærestetur :)

  Tre ting jeg har cravings etter.. først og fremst sushi! Grandiosa, haha! Og.. mamma og pappas hjemmelagede middag. Mmmmmm!

  Klem! :)

  SvarSlett