søndag 18. september 2011

søndagsplanen

God morgen! Har dere hatt en fin helg hittil? I Hellas om sommeren har vi ikke helg. Siden min fridag (les: når jeg får lov) er alltid på torsdager, så fredag har jeg mandagsfølelse. Og på facebook skriver alle at de har helg snart. Det stemmer ikke overens! I alle fall. Så snart dagens første vakt er unnagjort skal jeg hjem og kysse hunden min hallo, ta han med på en liten tur så vi får hilst på vår kjære Jordan på stranda. Deretter står husvask på planen. Tror jeg swiffer (har ikke støvsuger) leiligheten to - fem ganger i uka, selv om jeg kanskje burde gjort det hver dag. Det er hundehår all over.
For å belønne meg selv etter arbeidet er gjort skal jeg kose meg skikkelig. Ta hårkur, ansiktsmaske, file og lakke negler, hoppe i havet og dagdrømme om sushi (siden jeg neppe busser fram og tilbake til xania for å kjøpe det). Craving!Denne sangen skal jeg vaske/danse til!

7 kommentarer:

 1. I dag skal jeg polere bilen, på kino med en herlig gjeng og ha hjemmespa (:

  SvarSlett
 2. Jeg håper bare på at regnet kommer i dag, et par svarte Hunter gloss kom nemlig på døren i går! Eeelsk

  SvarSlett
 3. Anonym: Fabulous! :) Kan krysse fingrene! Hvis du lover og sende en liten time med regn hit? TAKK!

  SvarSlett
 4. Åååååhh! Du er SÅ heldig som bor på Kreta! Jeg elsker Kreta og Platanias, skulle gjerne ha flyttet dit selv :) Hehe, Jordan og de andre folkene på Astrea er bare herlige :)

  SvarSlett
 5. Sara: Hihi :) Høres ut som du har vært her en del ganger? Ja de er unike! :)

  SvarSlett
 6. Har vært på Kreta 4 ganger :) hehe:)

  SvarSlett
 7. Elsker den sangen! Lover vi skal spise sushi når du kommer hjem til Norge! :D

  SvarSlett