fredag 2. september 2011

day off


I går hadde jeg den første hele fridagen min på ..ukesvis? Gidder ikke telle. Det var så godt! Koset meg masse med Cesar. Dro på stranden hvor jeg skravlet og solte meg sammen med ei kjempehyggelig dame vi har møtt flere ganger her nede, helt tilfeldig. Når vi var sånn passelig kokt i hodet spiste vi lunsj sammen. Ah, tror ikke det finnes noe bedre enn sydenlunsj. Powernap og mer Cesarkos. Dro ut på kafé og drakk kaffé med tromsøværinger. I sjutiden (som jeg har nevnt før er min favorittid på døgnet her) tok jeg vovven og gikk en laaang tur. Så deilig! Skulle ønske jeg kunne gjort det hver dag sammen med han.

Kvelden og natten ble brukt sammen med Monami. Astreasjefen hadde bursdag, så vi tok turen opp dit for å spise middag og følge med på showet. Gøy å se fra sidelinjen, i motsetning til i fjor da jeg var midt oppi det. Jordan jobbet der, så klart. Jeg liker så godt å sniktitte på han mens han jobber, da er han alltid ekstra kjekk. Videre på kvelden flyttet vi oss til barkrakkene på Splendid. Cosmopolitan og jenteprat skuffer aldri.Etter jobb skal jeg sove.. slitsomt med fridag!

3 kommentarer:

 1. Hei Marie!

  Jeg fant - helt tilfeldig - Mona Tornes sin blogg for ett par uker siden, og har i grunn lurt på om dere har "visst om hverandre" der nede og i dette innelgget fikk jeg jo svar på det! :-)
  Vi hadde forøvrig en fin tur til Agia Apostoli i sommer, men trives aller best på Hotel Rose i Kato Stalos! Der er det fantastisk betjening og supergod mat på restauranten Pyramis som ligger på hotelområdet. Håper på en uke der neste sommer :-)

  SvarSlett
 2. Så koselig med en fridag fylt med kos. Det va fortjent! :)

  SvarSlett
 3. Susanne: Ja jeg trengte den virkelig :)

  SvarSlett