fredag 16. september 2011

angrepet

I går opplevde jeg noe av det aller verste jeg noen ganger har opplevd. Hittil i livet mitt var det ekleste jeg noen gang hadde sett bildet som poppet opp når jeg googlet "flått", men i går ble det utkonkurrert så det sang. Cesar ble angrepet av en annen hund. Fy faen. Jeg, Camilla og Cesar hadde akkurat svingt av hovedgaten for å gå en laaaang tur, samme gaten som vi går hver eneste kveld. Så hører jeg de agressive bjeffene og rykker automatisk til i båndet for å få tak i vovven og løfte han opp, men den andre hunden var mye kjappere enn meg. Han bet seg fast i ryggen til Cesar og dro til. Deretter i bakfoten og halen. Jeg var helt sikker på at han kom til å bli revet i fillebiter. Jeg klarer så vidt å se det for meg, tror hodet mitt har sperret det ut. Husker bare hylene hans, at jeg ropte og at det kom løpende sikkert fem - seks mannfolk ut av kaféen for å få tak i hunden. Heldigvis gikk det bra med lille valpen min. Han var vettskremt og skrantet litt men ingen store skader. Etter fem minutter tuslet han rundt som normalt igjen.

Når de hadde fått revet den gale hunden vekk fra han og jeg husket hvordan man fikk ord ut av munnen hylte jeg til de ting som hvem i faen er dette sin hund og hva i helvete var det som skjedde her nå. Jeg fikk bare til svar at - Han gjør sånn hvis han ser andre hunder. Hadde det ikke vært for at jeg var så rystet og skjelven så tror jeg det hadde klikket for meg. Hvem i #¤#%)¤)""*# er det som har en slik hund løs inne på en kafé når det er massevis av hunder i området?

Jeg er ennå helt rystet. Jeg hadde og har ennå så vondt for den lille babyen min. Jeg er så takknemlig for at det gikk så bra som det gikk. Kan ikke si at dette hjalp på skrekken min for hunder, nå ble jeg i alle fall påminnet om hvor redd jeg faktisk er de. Grøss!


3 kommentarer:

  1. Stakar liten:( Godt det gikk bra da. Skummelt med hunder som angriper! Helt håpløst at de har en sånn hund gående løs...

    SvarSlett
  2. Stakkars cæsar-gullet. Kan ikkje skjønna at de faktisk lar hunden vere med på kafeen viss de veit han reagerer slik på andre hunder... da burde den faktisk blitt stående hjemme i bånd.. Håper alt er bra med Cæsar og at du kommer over skrekken :)

    SvarSlett
  3. Du skremte live av meg! Trudde du hadde blitt angrepet :S grøss. men håper alt går bra med hunden <3

    SvarSlett