fredag 2. september 2011

nest øverst på ønskelistaEn vakker dag skal jeg investere i den her. Rettetangen jeg har nå kjøpte jeg på OBS for fem eller kanskje til og med seks år siden? Den er så klar for å bli byttet ut nå at det klør i fingrene mine. Dessverre må jeg nok vente en stund til!

Noen av dere som har erfaringer med ghd?

8 kommentarer:

 1. Jeg sendte etter en ghd rettetang fra England. En super investering! Den beste tangen jeg har hatt. Blir fort varm, og er veldig pålitelig. Null stress å rette håret, og så går det super fort. Kommer selvfølgelig annpå håret da, men alle jeg vet om som har slik skryter mye også.
  Jeg fikk også med en varmebeskyttene veske, så jeg kan pakke den ned rett etter bruk, uten at den trenger bli kald først. veldig bra saker :-) anbefaler alle en slik!

  SvarSlett
 2. Rettetanga fra ghd skrytes jo opp i skyan av alle som har testa den, og det med GOD grunn. Den blir varm på rundt 20 sekunder, og den fungere så utrolig bra! Den kan til og med brukes til krølling av håret også, med kjempefint resultat. :) Det e jo også et pluss at dem kommer i så mange forskjellige farga og design, og ser superstilig ut, hihi. Anbefales på det sterkeste!

  SvarSlett
 3. Anonym: Høres fantastisk ut! :) JEG VIL HA EN!

  SvarSlett
 4. Æ kjøpte ghd Precious limited edition gift set, og fikk også med en hårføner æ syns e kjempebra, og så klart varmebeskyttanes veske som e veldig praktisk å ha. Om du google "ghd Precious limited edition gift set" får du opp bilda av hele gavesettet. Det e så fancy! :)

  SvarSlett
 5. Susanne: Det var kjempestilig! :) Den varmebeskyttende vesken er jo genial!

  SvarSlett