onsdag 7. september 2011

fast five
Ut av alle fast and the furious filmene har jeg overraskende nok bare sett en. Tokyo drift, så klart. Men i dag fikk jeg endelig sett en til, fast five. Jeg hadde helt glemt hvor gira jeg blir av slike filmer. Måtte minne meg selv på å puste opptil flere ganger. Haha, elsker den følelsen. Det er noe med hele settingen som gjør helt OK kjekke mannfolk om til kjempekjekke mannfolk. Så naturlig nok holder jeg på å få tak i alle filmene de har laget i serien.

5 kommentarer:

 1. Sv; Har vell egentlig ikke tenkt så mye over hvor jeg skal kjøpe dem fra ennå. Men håper jo på at Nelly får inn de jeg vil ha igjen da :) Solestruck har jeg ikke prøvd før, så her må jeg sjekke ut litt før jeg kan uttale meg :p

  SvarSlett
 2. Sv; Smart du! Om du har flere tanker om hva du vil se på bloggen min, så tar jeg imot tips med stor takknemmlighet! Har litt inspirasjonstørke for tiden ser du..

  Jeg vil gi deg den utfordringen også! Lag et innlegg over 10 materialistiske ting du ønsker deg akkurat NÅ!

  SvarSlett
 3. Sv; Tjaa.. nå er vell klær, sko, tilbehør og makeup mest innenfor mine interesse områder. Men du får løse utfordringen som du selv vil ;D

  SvarSlett
 4. Elsker Fast and Furious-filmene! Du må jo bare se alle, jeg holder også på og finner tak i de jeg mangler, så jeg for en gangs skyld kan ha en filmmaraton:-)

  SvarSlett