fredag 19. august 2011

lace and leopardTopp - Bikbok. Shorts - Bershka. Belte, smykke - Stradivarius. Sko - Converse All Star. Klokke - Uvisst. Solbriller - Uvisst. Armbånd - Silver Gold. Ringer - Stradivarius, Silver Gold og jallebutikk i Platanias

Skjørt - Bershka. Sko - ZaraBlondeshorts - Zara. Singlett - Bikbok. Sko - Converse All Star

Hva ville du satt sammen med en blondeshorts?

8 kommentarer:

 1. Sv; Om jeg er leppestiftbruker? Jeg går ALDRI hjemmefra uten litt farge på leppene ;D

  Det kommer litt an på været og annledningen, men om jeg hadde vært på Kreta nå så ville jeg brukt den lyseblå og pastellrosa blusen min til den hvite blondeshortsen!

  SvarSlett
 2. du er så tæææn!:p ser helt innfødt ut du!
  -Lena

  SvarSlett
 3. Lena: Har solt meg da vettu ;) Men har faktisk blitt sykt brun bare av å bevege meg utendørs!

  SvarSlett
 4. Ja, ser at du har fått mye sol!:) Men du er jo så mørk i håret og slikt i tillegg også, det hjelper litt på innfødt-looken;) Forresten, må du bruke solkrem hver dag? Eller er du litt mer vant til sola, slik at du ikke trenger?
  -Lena

  SvarSlett
 5. Kjempefine bilda :) De svarte skoan va HOT!

  SvarSlett
 6. Lena: Haha, ja det har du nok rett i! Nå er det til og med litt solbleket, men trives med det. Jeg MÅ ikke, kunne sikkert levd de siste månedene uten solkrem uten å bli brent, har veldig sterk hud. Men jeg vil ikke bli seende ut som en rosin når jeg blir eldre, så bruker alltid faktor 30. Hele sommeren :) Bare på stranda da, smører meg ikke for å dra til Xania liksom ;)
  Susanne: Thank you! De er favorittene mine :)

  SvarSlett
 7. Okei:) haha.. bynte å lure skjønner du, fordi jeg tenker det må være et sliiit å smøre seg med solkrem hver dag liksom;) men det er jo forsåvidt verdt også da!:) hehe..
  - Lena

  SvarSlett