søndag 14. august 2011

godt og blandet

Kjole, sko - Bershka. Øredobber - H&M. Armbånd - Silver Gold i PlataniasCesar blir helt tullete av speilreflekskameraet, ifølge han er det stort, sort og skummelt.

Topp - Bikbok. Shorts, belte - Stradivarius. Sko - Fitrakis. Hatt - Jallabutikk i Platanias. Smykke - Havnen i Xania. Ringer - Bikbok, Glitter, Accessories og Silver Gold i Platanias. Klokke - Dolce & Gabbana. Armbånd - Silver Gold i Platanias.

T-skjorte - Cubus. Snekkershorts - Mango. Sko - Converse All Star. Øredobber - Glitter. Armbånd - Silver Gold i Platanias. Ring - Bershka.

5 kommentarer:

 1. Sv; Det hadde nok ikke hjulpet deg om du hadde fulgt bloggen min lenge, for jeg har egentlig aldri skrevet om det. Men ja, familien min bor der nede. Jeg har sånne "intervaller", hvor jeg blir premitert fra den norske skolen og så får jeg dra nedover igjen i et par uker-måneder. Men på VGS så er ikke det mulig pga. at alt fravær er fravær, så om jeg ikke har så-og-så mange timer i klasserommet så får jeg ikke vitnemål. Heldigvis så er jeg jo endelig snart ferdig på videregående, og VELDIG klar for å reise tilbake der jeg hører hjemme igjen :)

  SvarSlett
 2. den grønne kjolen var nydelig til brunfargen din!:)
  -lena

  SvarSlett
 3. Elsket den grønne kjolen! Passet perfekt til deg! :)

  SvarSlett
 4. Du e nydelig!<3 Og den grønne kjoln va helt fantastisk til deg!

  SvarSlett