mandag 8. august 2011

jeffrey campbell denmark ice leatherDisse er på vei hjem til meg as we speak (skriver). I'm so exited! Handler aldri på nett, syns det er råskummelt. Men så ble jeg forelska, også var jeg nødt. Selv om jeg er redd de skal forsvinne i posten, være feil str, stygg i fargen osv. BANKIBORDET!

5 kommentarer:

 1. Det går sikkert veldig bra, :-) μην ανησυχειτε! Er alltid gøy å få pakke i posten uansett resultat :-P men får du dem i norge eller på kreta?

  SvarSlett
 2. Dem va jo kjempefin! :)
  Æ ELSKE nettshopping, og æ har faktisk aldri opplevd å bli misfornøyd med nokka av det æ har kjøpt på nett. Det e så spennanes å få pakka i posten. :)

  SvarSlett
 3. Susanne: Du har god smak i sko ;) Jeg kommer nok til å bruke det mer og mer, er man først hekta sååå :) Hvor bruker du å bestille fra?

  SvarSlett
 4. Ja, det e lett å bli hekta på nettshopping ;) Og om det skulle være nåkka galt med bestillinga eller om man rett og slett e misfornøyd har man jo angrerett og kan returnere varen :)
  Det variere veldig, har handla fra mange forskjellige nettbutikka de siste åran. Den her sommeren har æ handla fra blant anna Victoria`s Secret (undertøyet demmes e fantastisk!) La Redoute og Nelly. Det e så artig å sitte og lete fram herlighet etter herlighet på nettet :)
  Og for oss som e accessoriesfreaks -> http://www.treasures.no/ Take a look! ;)

  SvarSlett
 5. SV: De var jo ingenting annet enn vakre! Har vurdert JC selv, er jo en billig løsning på svindyre skatter :)

  SvarSlett