torsdag 20. oktober 2011

ups and downs

Jeg har så insane med reisefeber akkurat nå, herregud! Kjennes ut som den spiser meg opp innvendig. Jeg sitter og dirrer i sofaen på jobb, blir helt gal. Chatter med Catharina om samboerskapet. Hun har visst fri dagen etter jeg kommer hjem, så da skal vi på møbelshopping! Ny seng, nytt klesskap, jeg trenger et bra skosystem, hyller på rommet og dilldall. JEG ER SÅ GIRA! Har jeg råd til dette da? Jada jada. Alt ordner seg for snille piker! 


På en annen side. Når jeg gikk av bussen i dag på tur opp til Mona å trakk inn den gode nesten-vinter-lufta ble jeg nesten på gråten. Det er bare på Kreta man går uten jakke og stekes av solen i oktober. 


5 kommentarer:

 1. Hei vænnen <3
  Her regner det kattunga no...... og blåser smådjævla, så kos dæ i sola uten jakke ;-)

  Klæm fra mamma'n<3<3<3

  SvarSlett
 2. Mamma'n: Heia! Åja såpass ja, litt av en kombinasjon! Æ kosa mæ uten jakke i dag :) Men har med skinnjakken på jobb, e kaldt ute når æ skal gå hjem! Klem <3<3<3

  SvarSlett
 3. Utrolig heldig du er som skal flytte sammen med ei venninne! Har et lite håp om at Christina vil flytte i fra de tre kompisene sine som hun bor med nå, for heller å finne en leilighet med meg til sommeren. Er jo lov å håpe :)

  SvarSlett
 4. Sv: Det gøyeste er jo å kle seg ut som noe, som ikke alle andre har tenkt på før deg. Feks. så har jeg en kompis som var "profilbilde" på utkledningsparty en gang. Så da gikk han rundt hele kvelden med en ramme, som han holdt forran ansiktet når han skulle prate med folk :p

  SvarSlett
 5. Starten på et nytt liv marie. Det blir bra. :-) æ kan nesten ikke vente med å få snakke billig med dæ på telefonen. Æ kan ringe gratis i 2 mnd til. :-) :-) så æ blir å ringe dæ hele tida.

  SvarSlett