onsdag 19. oktober 2011

sommervinter

Det har vært så ubeskrivelig deilig å kjenne solen varme i ansiktet to dager på rad nå. Før det regnet det non-stop, det var helt vilt. Sånn typ sydenregn av den villeste typen. Greit at det kommer på høsten nå og da, en time her og en time der. Men disse dagene var unormale. Det fine er at nå setter jeg større pris på solen! Aldri så galt at det ikke er godt for noe, er det ikke det de sier?
Etter jobb i formiddag tok jeg på meg shorts (lykke!) og tok turen til stranda uten sko med vovven. Deilig å bare tråkke rundt i sirkel og smile. Knipset litt bilder, de kommer en dag jeg tar med speilrefleksen til jobb.
En stund la jeg meg på en solseng i bare bikinien, men det kom en sur vind. Må kanskje bare innse at det er litt vinter nå? Så jeg tok på meg tre gensere og gikk inn for å se too fast too furious. Nesen ble rød og tærne blå. Bare for å understreke hvor kaldt det blir inne her (til tross for at det er hele 21 grader ute) så blåste vi frostrøyk inne for tre kvelder siden. BRR! Jeg skal aldri ta gulvvarme eller alltid-varmtvann for gitt.6 kommentarer:

 1. Hah, du høres nesten ut som meg i Australia. Hver morgen i 6-tiden var det 25 grader, men jeg måtte sove med dyne og ullpledd, hvis ikke frøs jeg ihjel!

  SvarSlett
 2. ah lenge til april/mai når jeg ser disse bildene kjenner jeg.
  -Lena

  SvarSlett
 3. Hei vænnen <3
  Veldig fine bilder du har tatt, du e flink.
  Ha en fin dag!

  Klæm fra mamma'n<3<3<3

  SvarSlett
 4. Hei

  5 grader og regn ute,23 grader inne :)
  fint å se at du smiler :)

  SvarSlett
 5. Lena: bare vent og se hvor fort tiden kommer til å gå ;)
  Mamma'n min: Tusen takk :) Håpe du har hatt en fin dag!
  Anonym: Alltid flott med varme inne :) Jeg prøver og smile så ofte som mulig :)

  SvarSlett
 6. Råfine bilder! Jeg får så lyst på speilrefleks når jeg ser de fine bildene du tar med det:) Gleder meg til du og rampen kommer <3

  SvarSlett