mandag 10. oktober 2011

...

Jeg har prøvd og mote meg opp til å skrive dette blogginnlegget i flere måneder. Jeg vet ikke om det er fordi da blir det ekstra offisielt eller hva det er, men noe er det. Så nå kaster jeg meg bare ut i det.


Jeg skal flytte hjem til Norge. Cesar blir selvfølgelig med meg. Jordan og jeg fant ut sammen for en god stund siden at det er det beste på lang sikt for begge to at vi går hver vår vei etter denne sommeren. 
Det er veldig mye mer jeg egentlig vil skrive, men jeg klarer ikke sette ord på det akkurat nå.


29 oktober flyr Cesar og jeg nordover. Tidlig 30 oktober lander vi i Tromsø. For øyeblikket har jeg fullstendig panikk.

26 kommentarer:

 1. ÅÅ, Marie.. Fikk tårer i øynene nå!
  Håper alt ordner seg for deg!

  SvarSlett
 2. Huff, skjønne godt at du får panikk no når det begynne å nærme sæ.. Æ hadde nok hatt det helt likt om æ va i samme situasjon.
  Klem fra mæ til dæ <3

  SvarSlett
 3. Gla i dæ snuppa mi <3 Det kommer til å bli råbra, æ vente masse på dåkker!

  SvarSlett
 4. Ånei! Er det slutt mellom dere? Som Sarah ovenfor her skriver: Fikk tårer i øynene nå! Håper det går bra med deg Marie, sånn her er aldri lett..

  SvarSlett
 5. klem :))fra en ivrig bloggleser.
  å lese bloggen din fra kreta har vert et av dagens
  høydepunkt for meg i over et år nå.
  Har snakket med deg et par ganger under ferie opphold i Platanias og vil bare si at du er en jente det er lett å bli glad i.

  SvarSlett
 6. Sv; Æsj, så leit da! Jeg gikk jo ut av et nesten 3 år langt forhold tidligere i år, så jeg vet hvor vanskelig det er. *Kjempestor cyberklem*

  SvarSlett
 7. Anonym: Stor klem tilbake! Nesten så jeg også sitter med tårer i øynene nå, det der var utrolig hyggelig sagt av deg!

  SvarSlett
 8. Susanne: Stor klem tilbake til deg søta!

  SvarSlett
 9. Skjønna d e tungt vennen! <3 Stoor klem,tenke på d! <3

  SvarSlett
 10. Så utrolig leit å høre, fikk tårer i øynene, som mange andre har sagt.. Har lest bloggen din helt siden du flyttet til Kreta, og den har virkelig vært dagens høydepunkt på mørke dager :) Håper alt går bra med deg! klem :)

  SvarSlett
 11. Hei Marie

  Det var trist å høre, har jo blitt så gla i å følge bloggen din og høre om livet på Kreta...
  ..men slik er jo livet, man må gå en del på kronglete stier..
  Blir sikkert en tøff omveltning, men alt ordner seg nok til det beste for deg.. Ønsker deg lykke til!!!

  SvarSlett
 12. Så utrolig leit å høre, fikk tårer i øynene.. Har lest bloggen din siden du flyttet til Kreta, og den har virkelig vært et høydepunkt på mørke dager her i Norge :) Håper alt går bra med deg! Klem :)

  SvarSlett
 13. Åh, som de andre her skriver - skjønner at det er tungt, og et stort steg å ta det også, som det var å flytte ned. Men husk at du har familien din, og vennene dine, og selv om de blir en forandring betyr ikke det at det blir til noe dårligere!
  Be strong! Du ahr opplevd masse, og gjort erfaringer som mange kan drømme om! Du er ung og har mye som venter på deg!
  Hilsen en som har fulgt bloggen, kommentert og lest i vei nesten helt siden du startet tror jeg! Som Kreta-elsker selv, og etter å ha bodd der i noen sesonger, vet jeg at å flytte hjem og virkelig bestemme seg for det, gir en hel haug med vonde, triste, vanskelige, glade, tunge og fine tanker.....MEN jeg lover. Det blir bra etterhvert!
  STOR klem fra meg:))
  Keep smiling:)
  Tina

  SvarSlett
 14. Jeg har læst din blog siden du flyttede til Kreta. Jeg har selv boet der, kommet sammen med en derfra og gjort det forbi og rejst hjem igen. Fik helt ondt i maven da jeg læste dit indlæg. Håber du er ok med det, for det er frygtelig hårdt at rejse væk fra et sted man holder af og rejse væk fra den man elsker. Nyd den sidste tid du har der og så ønsker jeg dig alt det bedste når du kommer hjem :)

  SvarSlett
 15. Du er fantastisk på Kreta, du er fantastisk i Norge, uansettt hvor du er eller hvem du er med, så er du den beste jeg vet.

  Håper bare det blir det beste for deg. Gleder meg helt sykt til å se deg igjen, bestisen min<3

  SvarSlett
 16. Tusen takk for alle disse hyggelige kommentarene! Det betyr masse for meg at dere har satt så stor pris på bloggen min og at dere har tatt dere tid til å skrive alle disse fine tingene til meg.

  Store klemmer til dere alle!

  SvarSlett
 17. Uææ! Håper det går bra med deg! Bloggen din har vært til stor inspirasjon for meg, den har gitt meg troa på at det faktisk er mulig å leve ut drømmen!

  SvarSlett
 18. Synes det er utrolig tøft av deg/dere å ta et sånt valg. Og håper det kommer til å bli bedre på lengre sikt, selvom alt kan føles som kaos nå.. <3 Sender masse klemmer over til deg!

  SvarSlett
 19. Anonym: Går litt opp og ned, sånn er livet. Wow! Blir helt rørt av kommentaren din, vet ikke hva jeg skal si! Jøss!

  SvarSlett
 20. Så vondt å høre. Skjønner at du må ha det vondt nå. Kommer til å savne blogginga di fra Kreta (men håper du kanskje fortsetter å blogge litt om livet ditt her hjemme etter hvert)...
  Håper alt vil gå deg godt!

  Klem fra Laila

  SvarSlett
 21. http://www.youtube.com/watch?v=dLvkCrH1enA&feature=related

  SvarSlett
 22. Laila: Tusen takk! Kommer nok til å fortsette å blogge når jeg flytter hjem :-) Så får det være Kretablogg de to ukene i året jeg er på ferie, for hit skal jeg alltid tilbake!

  SvarSlett
 23. Hei vænnen min <3

  Vi glede oss tell du kommer hjem.

  Klæm fra mamma'n din <3<3<3

  SvarSlett
 24. Mamma'n min: Det e godt å høre, æ glede mæ til å komme hjem til dåkker <3<3<3

  SvarSlett
 25. jeg er også en av de som har lest bloggen din nesten helt fra starten.. husker hvertfall godt jeg satt og krysset fingrene for at du skulle komme ned selvom det var aaaaskesky!

  Jeg håper alt ordner seg! Fikk helt vondt inni meg da jeg leste innlegget. Har selv opplevd noe av det samme. Det er utrolig leit å skulle skille lag, hvertfall hvis det er på grunn av avstand osv. Håper du vil dele mere med oss etterhvert. Klem!

  SvarSlett
 26. Caroline: Alltid gøy å høre når noen har lest bloggen så lenge! Virker som en evighet siden askeskyen, og jeg er ENNÅ sint på Island.
  Alt ordner seg nok til slutt! Vet ikke hvor mye mer jeg kommer til å dele, det er ganske personlig. Klem!

  SvarSlett