søndag 5. juni 2011

nok et tegn på at det er sommer

Elefantattack. Monsterattack. Kakkerlakkattack. Hyyyyyl!
Jeg åpnet skapdøra, og der var den. Brun, ufyselig, en halvmeter lang (mellom øynene). Uten forvarsel, uten en lyd. Bortsett fra hylet mitt da. Jeg vil faen ikke tenke på det engang. Flere prøvde uten hell å ta livet av den. Den ble visst sinna av sleiva som var det planlagte drapsvåpnet (sko er klart det beste valget, men det er ikke alltid man har en solid en i nærheten), for plutselig tok den sats og fløy (min største frykt er fakta, de kan fly) rett mot meg. Grøss! Jeg kommer til å ha mareritt i natt. I kampens (fluktens) hete la jeg på sprang ut av kjøkkenet. Alt jeg vet er at sleiva ikke har et drap på rullebladet, og jeg vet ikke hvor mange uker det kommer til å ta før jeg tør nærme meg so
faen hvor monsteret ble sett sist.Jeg og Cesar er på jobb i resepsjonen. Vi fikk liksom aldri gått noen lang tur i dag som vi pleier, han var helt utslått av varmen. Så, jeg tok han lik så greit med meg hit. Gåturen til og fra er jo god trim for han. Dessuten trenger jeg han som beskyttelse i tilfelle han-vi-ikke-nevner skulle ha fulgt etter meg hit.

11 kommentarer:

 1. Hahahaha. Hardt liv, Marie ;)

  SvarSlett
 2. Stakkars dæ søte ungen min <3
  Du skremte nok vettet av han, selv om han va en halv meter (mellom øyan he he).

  Vi kommer snart ned tell dæ og redde dæ ;-)
  neste måned faktisk.

  Veldig gla i dæ ungen min <3<3<3

  SvarSlett
 3. Æææsj. Snakk om å ha monster under senga (eller i ditt tilfelle, sofaen?)! Så utrulig søt valp du har:-)

  SvarSlett
 4. Æææææ, kakkerlakk i skapet!! Jeg hadde også freaka ut! Flyr kakkerlakker altså? grøss

  SvarSlett
 5. Mamma: Det var nok mer omvendt, han skremte vettet av meg! Wow, neste måned faktisk! Gleder meg! :) Veldig glad i deg også <3 <3
  Susanne: Ja det skal ikke være enkelt altså! ;)

  SvarSlett
 6. Sv: Takk, headeren e Telegrafbukta på sitt beste;) Har det bare bra, men enda bedre etter eksamen i mårra! Skal bli supergodt å ta sommerferie, reise jo til Tyrkia om 14 daga, så e garantert litt sol! Hihi:) Æ å Emil har vært sammen... telle telle... 3 år og 9 måneda!

  Syns det e kjempeartig å følge med på bloggen din, på mine gørrkjedelige daga i Tromsø e det gøy å se ka du gjør der borte! Trives du på Kreta? Regne med du har tenkt å bli der ei stund siden dåkker har søtnos-valpen også! :)

  SvarSlett
 7. Uff. Jeg hadde hylt jeg også!

  SvarSlett
 8. åå, gud! Kakkerlakka e grusomt!

  SvarSlett
 9. Uæh! Føler med deg!

  SvarSlett
 10. Heheh! Stakkars dæ søta. Du e tøff som tørr å gå tilbake til huset ditt synes æ. Glad i dæ snuppa. :)

  SvarSlett