mandag 13. juni 2011

han er ikke så skummel som han ser utHaha. Huff, stakkars lillegullet syns ikke noe særlig om speilreflekskameraet altså. For det første var det stort og skummelt, og for det andre laget det lyd. Skal ikke være enkelt!

Men så fort han kom seg på armen til mammaen sin var det ikkeno problem.

Tullehund!

Husker ikke sist gang jeg lå på stranda, så det var helt nydelig å slå seg ned der i dag etter jobb. Spesielt med magen fullstappet av omelett og fersk appesinjuice.

Kanskje jeg hiver meg rundt i morgen og får klippet panneluggen? Ser nesten ingenting lenger.

7 kommentarer:

 1. Hehehe! Morsomme bilder av lille hunden din! ;) ..
  Du må gi han en klem fra meg.. han var jo så søt og snill når jeg traff han..
  Stranden er god og ha når du har tid til og ligge der litt..
  gleder meg til og komme tilbake..

  Camilla

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg var i Platanias med kjæresten i fjor og i år skal vi tilbake med familien hans. Vi tenkte å ha noen romantiske kvelder med bare oss to, har du noe forslag til noen romantiske resturanter i Platanias, eventuelt Chania? Takk på forhånd!

  Liker bloggen din :D

  SvarSlett
 3. Herregud så skummel! Du er fin <3

  SvarSlett
 4. Camilla: Ja det ble virkelig noen blinkskudd! :) Det skal jeg gjøre! Tiden kommer til å fly, plutselig er du her igjen!

  Nora: Heihei :) Restauranten Diogenis vil jeg absolutt anbefale. Den ligger i etasjen over INKA på torget midt i Platanias. Restauranten er helt nydelig og de har supergod mat. Det aller beste er å sitte ute under stjernene, så klart. I hele fjor (regner med det er likt i år) spilte de alltid en cd med vakre, romantiske melodier. Drømmer meg litt bort, hihi :)

  SvarSlett
 5. Takk for svar! :D Den resturanten skal jeg sjekke ut!

  SvarSlett