lørdag 4. juni 2011

fikk ikke helt med meg at det plutselig var blitt sommerKlokka ti på ni i morrest var det 26 grader. I går kveld klokka seks var det 28 grader. Jeg vil helst bare bruke resten av dagen (sommeren) på å gjøre slik som jeg gjorde på bilde over. I'm just sayin'!

17 kommentarer:

 1. SV: Viss jeg husker rett så kom jeg inn til bloggen din ved en kommentar du hadde lagt på en annen blogg. :) Jeg husker ikke hvilken blogg. Men jeg ble mer positiv overrasket over din blogg. Satt å leste mange av dine innlegg tidligere innlegg, men måtte legge meg, så kunne ikke lese alle. Hehe!! Du skriver veldig bra. Jeg liker veldig godt de små viktige innleggene. Og ikke sånne innlegg man må bruke en halvtime på å se.

  Ja, så lenge man har noen rundt seg som setter pris på deg, så blir blir dagene mye lettere. Jeg gleder meg mest å komme tilbake til Alta (og Tromsø), hvor jeg vet at jeg har venner som alltid stille opp. Det er ikke like lett her, hvor man ikke kjenner folk så godt.

  Herlig med sommer. For noen dager siden var det 28 grader her i Tyskland. Nesten som syden. Bare synd at jeg ikke har et bra hav å bade i. Du er heldig!

  SvarSlett
 2. D så hærlig ut. Nyt kretasommeren! Ingenting e som den:) Klem fra tante Lena

  SvarSlett
 3. Jeg vil også være på Kreta og ha stekende sol og et bra temperert badevann!

  Her i byen er det jo nesten is på vannet ennå..

  SvarSlett
 4. Misunnelig!!! :)

  SvarSlett
 5. Ååh, så herlig! :) Kos dæ i varmen, søta :)

  SvarSlett
 6. Sv; Det er en herlig søtsak med Stavanger-dialekt som jeg elsker, og som endelig er ferdig med studiene og kommer tilbake til meg for å bare være min!

  Hint, hint: http://audfredriksen.blogspot.com/2010/09/det-praktiske-med-kjrester.html

  SvarSlett
 7. Susanne: Takk vennen, kos deg du også! :)

  SvarSlett
 8. Sv; Vi ble sammen høsten 2008 :)

  SvarSlett
 9. Sv; Ja, jeg begynte å bli senil i ganske så ung alder! Og både bloggen din og du er super, og jeg har fulgt den trofast siden du starta opp omtrent :)

  SvarSlett
 10. Sv; Igjennom vår felles Lisa Armani!

  SvarSlett
 11. Åh! skulle ha gjort mye for 2 uker på Kreta igjen :) Dessverre har jeg 2 stk sparsommelige foreldre..

  SvarSlett
 12. åå så misunnelig. var heilt fantastisk der nede. veka gjekk alt for fort!! :) Kos deg videre i sommare :) bare litt misunnelig på deg som faktisk bor der ;)

  SvarSlett
 13. Anonym: Fortell foreldrene dine at alle nordmenn MÅ til syden en gang i året så de tines opp og overlever neste vinter! :)

  SvarSlett
 14. aaaaaaaah gleder meg sånn, utrolig fint bilde:) summerfeeling!!! Lavrentis har kjøpt en splitter ny motorsykkel som vi skal cruise rundt med hver dag.....

  SvarSlett
 15. Ingrid: Kommer meg ikke inn på bloggen din slik at jeg kan svare der?! Takk takk, er fra Elafonissi i fjor! :) Åå, så gøy!

  SvarSlett