fredag 10. juni 2011

velvære og accessoriesMed tanke på hvor mange spa- og diverse velværetilbud (og billige priser) det finnes i området her er det rart at jeg ikke en eneste gang i fjor sommer utnyttet meg av det. Men nå er det på høy tid. Så, i dag fikk jeg for første gang fransk manikyr hos en kjempetrivelig jente som er en del av den kjempetrivelige gjengen på little luxury day spa her i Platanias. For å si det slik, jeg har allerede booket meg time for pedikyr og fotmassasje om to dager.

Som dere ser har jeg kjøpt meg nye sko, elsker de! Og som alltid har jeg dilla på accessories, er så fresht med alle de nydelige fargene. Gidder ikke velge kun en, så jeg bruker alle.
Cesar bjeffer hallo og god sommer til dere!

14 kommentarer:

 1. Er det spaet ved siden av hotellet og et bilutleie-firma? I nærheten av La Gondola, kanskje (muligens jeg husker feil)?
  Var der i fjor med to venninner og tok manikyr og pedikyr, men ingen av oss ble særlig fornøyde. Men det var billig, det skal de ha! :)

  SvarSlett
 2. Camilla J: Jeg vet hvilket du tenker på, men nei det er ikke der. Dette er et helt nytt spa som åpnet i år. Det ligger rett ovenfor det stedet du var på, altså på nedsiden av veien :) Jeg ble kjempefornøyd!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Hvilke plasser vil du anbefale for massasje da? :)
  og vet du va prisen ligger på?

  God helg til deg fra Nord-Norge! :)

  SvarSlett
 4. Jeg hadde også trengt litt manikyr og spa! Heldigvis skal jeg utenlands om ikke så lenge, så kanskje jeg ser meg rå'a til litt luksus!

  SvarSlett
 5. Anonym: Takk! :)
  Sarah: Jeg har ikke vært på spa å fått massasje (ennå). Men jentene på little luxury day spa har visst vært veldig opptatt siden de åpnet, så da bør det jo være bra der. Prisene der er 19€ for 15 minutter og 39€ for 30 minutter, og da er det flere forskjellige massasjetyper å velge i.

  SvarSlett
 6. Sv; Har leid et sommerhus i Danamark, med eget svømmebasseng (innen OG utendørs!) , bobblebad og alt mulig flott. I tillegg blir det shoppingferie både i Göteborg, Oslo, Stavanger og Bergen! Har ikke tid til å reise så langt hjemmefra siden det er jobb som står på agendaen i sommer :/

  SvarSlett
 7. Så stilige sandaler og så fine og brune føtter inni dem....:-) Gleder meg til Kreta-tur igjen jeg....

  Laila

  SvarSlett
 8. Laila: Takk takk! :) Blir nok enda brunere etter hvert, hoho! Ja det gjør du rett i! :) Når kommer du/dere?

  SvarSlett
 9. Så herlig, det ble jo veldig pent! :-) Deilig å kose sæ og skjemme sæ sjøl litt bort av og til.

  SvarSlett
 10. Susanne: Takk, er kjempefornøyd selv :) Ja det er deilig, og absolutt nødvendig! Du får jo dra på spa i sommer selv! :)

  SvarSlett
 11. Er utrolig godt og kose seg litt på spa og fikse negler osv av og til.. :) Det fortjener du!
  Tok selv fotpleie og manikyr når jeg var der nå til Tina, men det så du jo! hehe..

  Fine armbånd du har kjøpt deg også, fine farger! ...

  Klem Camilla

  SvarSlett
 12. Camilla: Takk, det syns jeg alle burde unne seg! :) Det er så deilig! Ja, det så jeg :) Takk takk, jeg har helt dilla på de! Klem!

  SvarSlett
 13. Så herlig med litt stell av seg selv. Fine bilder. <3

  SvarSlett