fredag 10. juni 2011

både afrikansk og kinesisk på en dag

I går hadde jeg fri, noe jeg er utrolig glad for. Det var på det meste 38 grader, selvfølgelig på grunn av Afrikavind. Oh my gaaad. Jeg har opplevd en haug av slike dager i mitt Kretaliv, men jeg blir like overrasket hver eneste gang over hvor ubeskrivelig varmt det faktisk blir. Det blåser som bare pokker, og likevel blir man svett. Poenget var i alle fall at jeg satt stor pris på all den tiden jeg hadde til å ligge på sofaen med vifta gående i ett. Mmmm.

I går kveld når temperaturen var litt mer utholdende dro Jordan og jeg på en ny kinesisk restaurant. Vårruller, søt saus, duck (les: donald), nudler med grønnsaker. Første gangen jeg har spist and. Det smakte litt som kylling. Men det gjør visst det meste man ikke spiser til vanlig.

Restauranten lå veldig langt vest i Platanias, forbi hotellet mitt faktisk. Den var koselig, kjempegod mat men likevel helt tom. Den har nok ikke fått bygget opp et rykte ennå, tror den har vært åpen i en uke bare. Det skal nevnes at vårrullene var ikke noe særlig å skryte av (skuffende nok), men bortsett fra det vil jeg anbefale stedet.
Vinden i dag er nesten kjølig, skal man sammenligne det med gårsdagen. Og det er deilig!

5 kommentarer:

 1. Ah, det høres ut som om du har det helt herlig, og veldig, veldig varmt. :p Maten så skikkelig god ut.
  Vi har fantastisk vær i Tromsø no, 20 grader og strålanes sol! Solseng, ipod, Cosmopolitan, god bok og deilig frukt e stikkordan som beskriv min dag så langt.
  Livet e perfekt! :-)

  SvarSlett
 2. Så heldig du e! Deilig med sol og varme. Kos dæ på Kreta Mie <3

  SvarSlett
 3. Susanne: Det er sant, livet ER perfekt! Høres ut som en fantastisk dag :) Dere fortjener virkelig de varmegradene!

  SvarSlett
 4. Elsker og lese bloggen din!! Blir så glad og se når du har oppdatert! :)

  SvarSlett
 5. mizz_l15: det er kjempekoselig å få slike tilbakemeldinger! :) tusen takk!

  SvarSlett