torsdag 16. september 2010

snake!

Når Jordan og jeg kom hjem fra jobb for noen timer siden lå denne skapningen rett nedenfor leiligheten min. Hvordan skal man egentlig reagere? Ingen av oss hadde noen sinne sett en vill, levende slange før. Vi studerte den i nærmere en halvtime, sammen med nabokattene. Fascinert, redd, litt mer fascinert og litt mer redd. Jordan bestemte seg for at han måtte drepe den. I couldn't let it bite you.

Jeg hylte ikke engang. Betyr det at jeg er mer redd kakkerlakker enn slanger? Sistnevnte er så urealistisk at jeg har ikke noe forhold til de. Men nå bor de tydeligvis rett på yttersiden av leiligheten min. Jeg håper kattene har spist opp eller fjernet liket slik at jeg slipper og se det i morgen tidlig. Grøss, så ekkelt.

4 kommentarer:

 1. WOW! skummeeelt!
  Tenker at jeg heller ville vært i et rom med en slange enn en kakkerlakk liksom.. men det er vel også fordi jeg ikke har noe forhold til dem.. de "finnes" liksom ikke.
  Så godt du har Jordan som vet hvordan :)

  SvarSlett
 2. ååååå herregud så ekkelt :o
  hadde frika HELT ut om jeg hadde sett den!!

  SvarSlett
 3. æææh, kordan slange e det der??? Æ har faktisk sett en slange i Tromsø :P men den va allerede drept da. Lå i skauen på kvaløya med en kniv tvers gjennom :P

  SvarSlett