onsdag 15. september 2010

my cribLeiligheten er bare rot nå, derfor ble det rot i rekkefølgen her. Jeg har ikke tørkestativ så det henger diverse ting til tørk over alt. Jeg har ikke hyller eller esker til dilldallet mitt så det ligger litt over alt. Når alt blir roligere skal jeg hive meg rundt og gjøre leiligheten kjempesøt og hjemmekoselig. Akkurat nå bor jeg for det meste i senga.

Og ja. Jeg har kjøkken og vaskerom også.

5 kommentarer:

 1. Hei Marie!
  Så fin leilighet!
  Hvor har du vært heldig å få leiligheten hen, og kan jeg spørre hvor mye du betaler?

  og den slangen...usssj! veldig bra han fikk drept den....:) aldri sett en slange der nede de sesongene jeg har bodd der.
  Tina
  liker bloggen!:)

  SvarSlett
 2. Det ser jo veldig fint og nytt ut! Way to go, gratulerer med en flott bolig :)

  SvarSlett
 3. Kjempe fin leilighet!!;);) Jeg og Lavrentis kom aldri så langt så vi bodde med foreldrene. Men når vi kommer til Norge blir det leilighet på oss også;) utrolig deilig å ha sitt egent sted!

  SvarSlett
 4. Anonym Tina: takktakk :) sjefen min har en del leiligheter, så jeg er så heldig at jeg får bo i en av dem :) jeg kan si såpass at jeg har en veldig grei avtale ;)

  SvarSlett
 5. heia Marie. Så at det var en av leilighetene til Georgo du hadde fått deg. Tror det var den vi var inne og så på i sommer. Da brukte de den selv sånn innimellom.. Du har jo fått deg litt lengre vei til stranda men det går for nedover og litt mer trått oppover. Kos deg i leiligheta du og hils alle.Klem klem

  SvarSlett