onsdag 22. september 2010

det klør det klør, tiddelibom

Min herlige kjæreste har vært så snill og lånt meg internett (og godt er det siden det er nye one tree hill og gossip girl episoder, jeii!). Så, nå ligger jeg med laptopen på fanget i senga og later som om jeg har eget internett i huset mitt.

Jeg fikk smågodt hos de fantastiske foreldrene til Mona. Jeg smilte, og smågodtet smilte tilbake.
Det finnes ikke ord. Tenk at man kan bli så lykkelig av en ost!Stratos fra Stratos til min kjære!Her en kveld var det ikke så mye å gjøre på jobb, og jeg fikk da i oppgave å leke med sjefens døtre. Koukla mou (L)

Her sto jeg på jobb. Tror jeg har vært her litt for lenge når 21 grader er kaldt? Neida.Hjerte .I kveld jobbet vi i snackbaren sammen.Slik var været i dag. Ble visst rødt flagg. I morgen er det meldt regn. Eller? Sorry turister, men ja takk.Jeg har 33 myggstikk. Tre av de er på den ene lillefingeren, fire på ryggen, en i ansiktet, fire på leggen og resten spredd rundt på kroppen. Vanligvis klør jeg aldri meg selv til blods og lager arr, men nå er helvete løs.

4 kommentarer:

 1. Lika bloggen din masse masse!! superkoslig å læs dein, og t-skjorten jordan hadd på seg va jo absolutt og vældig fiiin! : )
  Mamma og pappa kommer førræsten nedover på tirsdag, elr onsdag.. sku virkelig ønska e og hadd tida tell det, men det bi vell seinar!

  Savna dåkker masse, take care! : )
  Klæmma fra Brønnøysund :))

  SvarSlett
 2. sv: takktakk :) ja vi likte den! alle på Astrea fikk jo brønnøysund t-skjorte, og går alt etter planen får jeg i løpet av oktober. kaaaanskje.
  gjør dem? så kult!

  klem!

  SvarSlett
 3. Du var veldig fin i den kåpen. :)

  SvarSlett
 4. Tack för en trevlig kväll på snackbaren! Kul att vi hamnade på bild också. I Sverige är det regn och kallt. Längtar tillbaka till Kreta. hoppas vi syns nästa år! Hälsa Jordan
  Hälsningar Helen o kalle

  SvarSlett