torsdag 9. september 2010

alt og ingentingJeg flyttet inn i leiligheten min for to dager siden. Jeg hadde ikke tingene mine i hus før elleve om kvelden, så da var det rett i seng. I går etter jeg hadde stengt snackbaren tok jeg mot til meg og vasket hele leiligheten (løgn, jeg har kjøkkenet igjen). Her er det vanlig å gå med sko inne, så naturlig nok var det sand over alt. Skitt og dritt. Men nå er det rent og pent. Husk, kommer du på besøk til meg må du ta av skoene.

Jeg mangler nesten alt av kjøkkenutstyr, og siden jeg har alt dette i Norge skal jeg heller dra på INKA å gjøre et kupp. Billig ditt og datt, forhåpentligvis. Irriterende at jeg har absolutt alt hjemme i Norge når jeg trenger det her. Pappa, du er hjertelig velkommen hit i oktober med pakke til meg. Høhø.

Jeg har ingen bilder ennå. Jeg skulle fikse før jeg dro til Aliki, men plutselig var jeg her. Internett skal jeg også fikse snart. Ikke i dag, men snart.

Nå tar det meg 5 minutter å gå til snackbaren, ikke 30 sekunder. Det er et steinkast lenger, men likevel føles det ut som jeg bor en zillion mil unna. Det tar bare litt tilvenning til, jeg har ingenting å klage over. Jeg bor på Kreta.

Dette blogginnlegget ble bare kaos. Om noen timer skal jeg og Jordan hoppe i havet. Jeg gleder meg. Selv om jeg må opp en bakke for å hente bikinien.

5 kommentarer:

 1. grattis med leilighet :D håpe du trives :)

  SvarSlett
 2. Få fart på bildene av leiligheten! Vil seee :)
  Og å gå 5 min gjør faktisk ingenting! :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt du har fått deg egen leilighet:D Du må blogge bilder:D

  SvarSlett
 4. Så bra du har fått deg leilighet da:) vis bilder! Jeg flytter til Norge snart, så håper du får en super vinter her. Vær forbredt på at et kan bli litt vanskelig til tider (ang. jobb, fritid osv), men jeg kan garantere deg at så lenge du er med kjæresten din kommer det alt i alt til å bli en kjempe fin tid.

  SvarSlett