onsdag 30. juni 2010

familietid

Gia sas!

Jordan og jeg har vært på mer enn en familiemiddag!
Jeg har flyttet inn i nytt rom, vegg i vegg med det gamle. Det er større, bedre og det eneste jeg kan klage på (man kommer aldri unna) er det at dusjhodet ikke kan henges opp. Luksusproblem. Ellers er rommet perfekt. Soverommet ligger ikke ut mot gaten eller gangen så jeg sover uavbrutt fra kveld til morgen. Og sist men ikke minst ligger leiligheten skjult for sol og varme, hvilket betyr at jeg ikke må gripe etter pusten og løpe som en gal etter airconditionfjernkontrollen hver gang jeg kommer hjem. O lykke!

Mer besøk. Anna fra Tromsø har vært på besøk hos meg to ganger og vi koset oss glugg ihjel!Emil lærte meg i går kveld at han er et fangebarn. Jeg tror ennå jeg har kjolemerker på lårene etter at han var kosete og knøete på fanget mitt i går.Titt og ofte inviterer sjefen gjester til å spise Astreamat i snackbaren. Torsdag var det vår tur. Jordan var (som alltid) en fantastisk vert!

Første kvelden hele familien var samlet. Jordan var kledd opp i TIL-tskjorte (gave fra mamma og pappa) og ble godt tatt imot av hele B-gjengen.Goodiebag (L)Alice har vært innom!Nok en sen kveld i snackbaren! Det er faktisk ganske koselig. Alle Astrea-venner fra Norge er utrolig hyggelige. Og for meg som elsker og prate passer det jo perfekt å oppvarte nordmenn på tur.

Jeg fikk endelig ut fingeren og gjorde om alle de gamle Stratos-menyene om til Astrea-seaside-menyer. Hvis noen lurer koster øl, kaffe og brus 2,50€.Ryktet sier at i løpet av en fuktig kveld der oppa på toppen utfordret Molde Astrea til kamp. Molde vant 8-0. Ikke overraskende i og med at halve laget til Astrea var bakfulle og/eller brisne. Jeg for min del holdt øynene på dommeren i løpet av første omgang, men han kjekke fotballspilleren med orange shorts i løpet av andre omgang.

Jordan lærte seg å sette pris på gleden et speilreflekskamera kan gi! Lite kult at kjæresten min har vakrere vipper enn meg. Jaja.Livet er herlig. I dag tok jeg mer fri og tilbringte flere timer i havet på en luftmadrass med Anna fra Tromsø. Når Jordan var ferdig på jobb lekte vi i havet sammen med Anna fra Tromsø, før hun måtte hjem. Jeg har også snorklet og sett levende Nemo-fisk på nært hold. Jeg har også sett en livsfarlig, knallgul havål på nært hold. Vi er ennå litt skeptiske på å snorkle, men det gir seg forhåpentligvis i løpet av få dager. Jeg elsker havet!

4 kommentarer:

 1. ÅÅÅH! Jeg ser hotellet "mitt" i bakgrunnen av fotballbanen;)

  SvarSlett
 2. Har æ noen gang nevnt at æ misunne den levemåten din nåkka grosalt? ÅÅH! Æ blir grønn av misunnelse! :P

  SvarSlett
 3. Det var mange fine bilder! :D Like særlig det med øyan dåkkers. Fiiint!

  SvarSlett
 4. Så bra du koser deg med besøk :D mamma og pappa kommer på fredag <3
  hva skal du blande holidaydip med?

  SvarSlett