fredag 11. juni 2010

are you trytt?Jordan har eksamener på skolen ennå så tidlig i går måtte jeg åpne snackbaren. Jeg kan alt som må gjøres så det gikk ganske smurt. Fikk litt noia da når det kom fire tyske (de første tyskerne jeg noen sinne har møtt på Kreta) turister og skulle ha draft beer, noe jeg aldri har laget i hele mitt liv. Men, jeg fikk det til.Six elephants, and counting. Fy faen! Edderkopper har herved blitt utkonkurrert. Jeg hater kakkerlakker. Jeg var i telefon med mamma i går kveld når nummer seks kom snikende frem og gjorde seg klar til å angripe meg, så hvis noen tror jeg overdrev her, spør mamma!

I dag før jeg gikk på jobb prøvde jeg å få hotellmannen til å forstå hvor livsfarlige monstrene er og om han ikke kunne være så snill å spraye igjen. Jeg tror nemlig ikke han sprayet sist gang jeg ba han om det, men i følge han var det ikke sunt å spraye hele tiden. Bullshit sier jeg. Mandag skal det i alle fall sprayes!Monsteret og resultatet av flere mislykkede drapsforsøk!Snackbaren har fått nytt navn. Astrea seaside. Personlig syns jeg Astrea Beach var bedre, men men. Siden den har fått nytt navn har den naturlig nok også fått nye menyer. Gjett hva Jordan og jeg gjorde i går kveld, i dag tidlig og senere i kveld? Prisene er ikke printet, for å si det sånn.

Om ikke lenge skal vi ut å være kjærester. Det er en ny plass oppe i gata (mamma og pappa: det er gamle Filoxenia), så vi skal dit å spise. Det er mørkt, varmt og jeg gleder meg.

I morgen har jeg fri! Bortsett fra den ene og den halve timen jeg skal være innkaster for Astrea. Men det er likevel fri.

3 kommentarer:

 1. Hei søta
  Du hadde jo rett - den va jo SVÆR.
  Gla i dæ <3

  Klæm fra mamma'n din

  SvarSlett
 2. hei :D Jeg skal til Kreta Platanias den 26 Juni.
  er det fint der? :) å er det varmt?
  plis svar på bloggen min som er : www.fazl.blogg.no

  SvarSlett
 3. BOR du på Kreta? Så utrolig spennende - og ikke minst deilig - det må være, har vært der mange ganger :D

  SvarSlett