fredag 6. august 2010

jeg ender alltid opp med blått

I går hadde jeg fri, og brukte derfor hele dagen min sammen med herlige Aliki. Hun jobbet mesteparten av tiden så jeg ruslet derfor rundt i kaféen og prøvde å få tiden til å gå. Mona med familie kom innom en tur, så timene de var der suste forbi. Når hun var ferdig på jobb dro vi hjem og hun lagde middag til oss. Mmm. Deretter .. shopping! Det var digg, har ikke shoppet på en måned. Uanstt. Hvorfor har det seg alltid slik at jeg ender opp med flest blå plagg? Her har de veldig kjedelige farger, faktisk. Ikke så mye knæsjt som jeg skulle ønske. Men blått kler meg kanskje? Forhåpentligvis.





Denne kopphåndduken kjøpte mormor til meg og la igjen hos Aliki i mai. Jeg tok den først med hjem i går. Hurra for god hukommelse.



Både i dag og i går fikk jeg goodiebag! I går la trønderene igjen masse kjøleskapinnhold og blader til meg, og i dag fikk jeg en hel pose med blader av Silje! Tror bare jeg skal gå hjem, låse meg inne og lese til ordene forsvinner fra bladene. Da er det bra utlest da.



Og igjen sitter jeg på Café Café. Tror jeg må innvestere i en trådløstnettpinneting. Det må jeg i alle fall ha i vinter.



Dro forresten inn til Nea Hora igjen i dag for å møte tante. Hun kom i går og skal være i to uker. Fint å møte familie igjen :) Smågodtet og brunosten fikk jeg dessverre ikke med meg fra henne i dag. Håper det ikke er for lenge før hun kommer hit med det.

5 kommentarer:

  1. shopping er elsk! verre med meg, jeg ender alltid opp med svart.. farger er jo kjempe fint, men likevel er jeg sa flink til a kjope svarte sko og kjoler

    SvarSlett
  2. Sv: Ja, vi trengte litt godt vær no ja :)

    Eg ende også alltid opp med å kjøpe masse blått. Men e jo en fin farge da :)

    SvarSlett
  3. Jeg ender alltid opp med svart, vet ikke hvor mange svarte plagg jeg eier. Ville heller endt opp med blå, syns blått er fint. Fine klær du hadde shoppet forresten :D

    SvarSlett
  4. elsker bloggen din!

    SvarSlett
  5. Anonym: kommer til å smile resten av kvelden på grunn av deg :)

    SvarSlett