fredag 20. august 2010

bestisbesøk

Fredag

Bestis og Michael er her! Etter jobb dro jeg på stranden sammen med de og grillet meg og badet. Planen var egentlig å ta de med ut på kvelden med Jordan og jeg var invitert i en gresk 25 års dag så det måtte utsettes. Bursdagen fant sted på Mylos, en nydelig restaurant som er mye større enn hva den ser ut som fra utsiden. Alt var typisk gresk. Den skulle starte klokka ti. Vi ankom med bursdagsbarnet halv elleve. Halv tolv kom brødet. I to tiden var vi ferdigspist. Det var så mye mat. En million små forretter, så middag, så kake, så frukt. Hele tiden kom det drikke. Dere må ha vært der for å forstå hvor kult det var. Helt gresk. Fabulous.
Plutselig befant Jordan og jeg oss sammen med bursdagsbarnet pluss pluss på Villa Mercedes. Jeg har bare hørt om uteplassen tidligere, men den overgikk alle forventninger. Jeg var speachless i en halvtime. Det finnes ikke ord. Splendid blir i alle fall aldri det samme igjen. Amazing. Vi var hjemme og i seng halv seks. Gjesp.

Lørdag

Jobb og stranda. Så utrolig deilig å bade etter jobb når man er svett og sliten. Klarer uansett ikke ligge på solsenga, det er som regel vindstille i sommer og da er det umulig. Uansett. Når Jordan og jeg var ferdig i snackbaren tok vi bestis og Michael med på Tartufo. Det var en haug med starters og god stemning. Splendid neste! Mojito mojito tiquila mojito tequila. 04:30, sovetid!

Søndag

Jobb, strand. Dos Amigos med bestis og Michael. Kjæresten ville sove (forståelig). Men han gikk egentlig ikke glipp av noe særlig. Maten var ikke like sterk som ønsket og hadebra-shotene var utelatt. Tidlig kveld (oh yes).

Mandag

Tok meg en velfortjent fridag! Dro med meg bestis på shopping i Xania. Pull & Bear, Bershka, Stradivarious, Hondos Center. Himmelske butikker på rekke og rad. Tre - fire handleposer. Vel fornøyde gikk vi fra havnen i Xania til Nea Hora med Starbuckskaffe i høyre hånd. Aliki har nemlig ryddet klesskapet sitt så vi fikk velge og vrake. Nye klær og gratis klær, awesome!
Det var gresk aften på Astrea, og det er blitt obligatorisk for (nesten) alle besøkende her. Jordan jobbet og jeg kunne derfor flørte med den kjekke kelneren. Når han var ferdig på jobb dro vi videre til Splendid. Mojito, kameragøy og dans. Halv fem, god natt.

Tirsdag

Heter det bakfull hvis man ikke var full kvelden før? Jeg trenger ikke være brisen her en gang før jeg er bakfull dagen etter. Fra nå av er det maks to drinker på en kveld. Punktum.
Dagen var ganske avslappende. Alle var slitne, så etter snackbaren ble det tidlig kveld.

Onsdag

41 grader. Det blåser ennå ikke. Hoppet i havet sekundet jeg var ferdig på jobb og koset med meg bestis og Michael. Jordan jobber både oppe og nede på Astrea i kveld stakkars. Så vi tre tok turen til Agia Marina for å spise på en restaurant bestis var på for noen år siden (Catharina, det er samme som du var på og snakket om!). Servicen var helt OK (lite mersalg), stedet var fint og mexican pork var dødsgod og sterk. Etter maten tok vi en taxi (vinflaskene svettet i kveld så altfor varmt og langt til å gå) til Astrea slik at bestis skulle få spise den beryktede black & white desserten. Den skuffer aldri. Vi kidnappet med oss Jordan straks han var ferdig og dro på Splendid for en last night out. Det ble ikke seint og formen dagen etter var upåklagelig. Jeg drakk nemlig bare en drink.

Alt i alt en fantastisk uke. Jeg har godt av restaurantmat, trenger virkelig å legge på meg. Om åtte dager kommer mamma og pappa, jeii!

1 kommentar:

  1. Lotto's mene du? Den atme bensinstasjon i Agia Marina? Når vi va dær første gang så va det baaare kjekke kelnera, hihi :)

    SvarSlett