onsdag 11. august 2010

hverdagslivet på KretaSom dere ser har jeg vært sammen med tante og Aliki i det siste. Veldig koselig å være sammen med familie. Det å ha noen å dra på stranda med eller på shopping med. Jordan jobber nesten hele tiden så det blir mye alenetid. Heldigvis har jeg lært å trives i mitt eget selskap (til en viss grad).

Jeg har vært utrolig vimsete i det siste. Tar aldri med meg kamera ut så det blir mest mobilbilder. Det er bedre enn ingenting da. Gjør uansett ikke så mye om dagene. Sover, spiser, sover, bader, jobber, sover, hjelper kjæresten, sover og er med kjæresten. Vi har ennå minimalt med kvalitetstid sammen. Ja jeg nevnte vel at jeg gleder meg til høysesongen er over? Yes.

Om to dager kommer Katharina og Michael! Jeg er skikkelig gira samtidig som jeg ikke helt fatter og begriper at bestis skal komme å være her med meg en hel uke. Har ikke sett henne siden april. Lykkerus!

Forresten. Jeg skulle egentlig på to-tre dagerstur til Spinalonga med tante og Aliki. Men siden bestis kommer har jeg prioritert henne. Spinalonga går jo ingen steder. Eller, flyter ..

Forresten 2. I forrige uke møtte jeg en familie på stranden. Vi kom i prat og skravlet en god stund. Det viste seg at mannen i familien hadde vært på nett før avreise og gjort research angående Kreta og restauranter i Platanias området. Han hadde funnet min blogg og derfor vært på både Tartofu og Astrea og spist middag. Og ikke bare det, de var kjempefornøyde. Kanskje sjefen min burde tipse meg mer? Hoho. Kult!

4 kommentarer:

 1. savne Kreta og skravla di :D hehe
  hils alle på Astrea, og kos dæ videre :)

  SvarSlett
 2. Maiken: savner dere også!

  SvarSlett
 3. Så gøy at bestisen din kommer :) Det var fantastisk da jeg også hadde besøk av mine to beste, herlig å få vise dem hvordan livet er og ikke bare ferie og turistting :)

  sv: haha søta ^^ jeg hater jo fjell :P

  SvarSlett
 4. Haha, kor artig at dem dro dit etter å ha lest bloggen din. :D
  Kos dæ masse med bestevenninna di!

  SvarSlett