mandag 26. juli 2010

vind erlik lykke

Tirsdag i forrige uke var Jordan og jeg på Diogenis (favorittrestauranten, tror jeg) sammen med denne gjengen! Fire flotte fra Kristiansand. Vi hadde det utrolig koselig og det er kjipt at de ikke er her lenger. Men sånn er det. Turister kommer, man blir kjent med de og har det gøy, så reiser de hjem. Men det er likevel ikke kult.

Mammaen som var en av de fire flotte kjøpte Jordan en av de kuleste t-skjortene noensinne!

Jordan er best! Og mammaen til Jordan er også best. Siden han ville legge seg tidlig fikset han med mammaen sin slik at hun kom med mat til meg, og med ..trommevirvel ..internett!Det er nesten blitt daglig kost å få hele vannmeloner i gave. Namnam!Det har blåst parasoller og madrasser (bokstavlig talt) i to dager nå. I dag var det til og med litt overskyet. Så deilig! Jeg lever i konstant lykkerus og krysser fingrene for at været holder seg akkurat slik ut sesongen. Det går rett og slett ikke an å puste når det ikke blåser.

Nå sitter jeg og koser meg utenfor leiligheten
(internettet fungerer ikke særlig bra inne, men jeg bor i syden og vi har varme netter, så det går bra). God og mett, momser maoam og haribosnop og sjekker ut den nye musikken Jordan har fikset til meg. Life is good!

hurra for Jordan

hurra for vind

hurra for snop

hurra for Tromsøjentene mine

hurra for at jeg har familie her også

hurra for ny musikk
hurra for cosmote

hurra for Anni

4 kommentarer:

 1. Haha. Morsom t-skjorte!
  Er diogenis restauranten som ligger nært restuauranten Platanos og som har en rimelig fin utsikt og blå stoler? :)

  SvarSlett
 2. da tror jeg kanskje det er den restauranten vi jentene ikke fikk lov å forlate når vi var der og spiste en kveld. Vi fikk rett og slett ikke regningen!;p truet til og med med å gå uten å betale uten at det virket. haha.. det ble ikke vår favorittrestaurant kan man si;p

  SvarSlett
 3. det e nu bra å at du blogge fordi da får æ se at du har det bra store søstra mi! : ) må si at den ''just ask me, jordan vet hvordan'' t-skjorta genial :D

  SvarSlett
 4. Lillebror: må jo blogge vennen, så dåkker ser at æ har det bra :) ja, den e dritstilig!

  SvarSlett