torsdag 15. april 2010

nervevrak- Værprognosene viser at Norge ikke ligger særlig gunstig til. Akkurat nå har askeskyen nådd Nord-Norge. Det kan se ut som at det er Sør-Norge som vil komme verst ut de neste dagene. Askeskyen ser ut til å kunne skape problemer til og med helgen, sier Johnsen til VG Nett.

Fy faen. Akkurat nå er det null flytrafikk i Nord-Norge og jeg skal ut å fly om ca to og et kvart døgn. Er jeg svett, nervøs, livredd og forbanna? Ja, ja, ja og JA. Hvis det er muligheter for å lette fra Nord-Norge men ikke fly over Sør-Norge på grunn av asken får de hute seg til helvete (sorry) å ta en gigantisk sving rundt asken fordi jeg skal til Kreta på lørdag. Skal. Skal. Skal.

Nå skal jeg prøve å sove (lykke til), og våkne opp i morgen for å sjekke nyhetene (nesten før jeg har åpnet øynene) å bli positivt overrasket fordi alt er som normalt i flytrafikken. Herregud det er like før jeg ber en bønn her.

2 kommentarer:

  1. Tenkte på deg da jeg hørte at det kunne ta flere dager og kanskje uker før de åpner;S Krysser fingrene for at du kommer deg til Kreta på lørdag!:)

    SvarSlett