mandag 26. april 2010

jeg er nesten litt misunnelig på meg selv

utrolig gøy med masse kommentarer på det forrige innlegget :-) Det blir jo ekstra gøy å blogge når man vet at noen faktisk sitter og leser hva jeg skriver og interesserer seg i det jeg gjør!

Den følelsen jeg sitter med nå er bare så fantastisk deilig. Jeg skal ikke hjem. Turen min har ingen holdbarhetsdato og den varer akkurat så lenge som jeg har lyst til. Forelskafølelsen i magen raser rundt som bare det. Jeg tror jeg holder på å bli nyforelska igjen. Det er så herlig! Samtidig som det er litt skummelt og jeg kan overhode ikke kontrollere det, men jeg elsker det litt mer av den grunn.

Siden jeg kom hit har jeg tatt livet helt piano. Ruslet rundt i Platanias og hilst på (gamle og nye) kjente. Jeg har spist gresk salat og drukket frappé. Jeg har musset og koset. Jeg har gått tur sammen med pappa. Jeg har handlet inn litt mat, q-tips og diverse andre nødvendigheter. Jeg har snakket gresk. Jeg har blitt tatt for å være gresk nærmere ti ganger allerede (lovin' it). Jeg har sovet på dagtid. Jeg har fått tre myggstikk (jeg ble bzzz'et i øret i hele natt). Som jeg nevnte i går har jeg fått et jobbtilbud (som jeg tenker på). Og, ja..

Akkurat nå sitter jeg på terrassen (eller-hva-det-nå-heter) og krangler litt med internettet. Det blåser deilig Kretavind og for ikke lenge siden regnet det. Heldigvis (jeg var ute å gikk) ikke sånn typisk sydenregn. Jeg foretrekker nemlig å dusje inne og uten klær.

Men nå kommer Jordan på besøk (ihihiii), giasas!

6 kommentarer:

 1. HÆRREGUD eg e så glad på dine vegne!
  og jett om eg ska komme på besøk en vakker dag :D

  SvarSlett
 2. Marie <3<3
  blir rett og slett overlykkelig på dine vegne av å lese ka du skriv, tenk at du endelig e der nede! æ håpe du kose dæ ihjel! synd at æ ikke rakk å møte dæ en siste gang før du dro da :( sykt rart å tenke på at du bare har flytta til paradis på jord. nyt hvert sekund søta <3<3<3<3<3<3<3 tenke på dæ

  SvarSlett
 3. Godt å høre at du har det bra. Og flott at du har fått jobbtilbud allerede! No skal æ varme resten av passtissioen og spise den med tsatsiki til. Stor klem

  SvarSlett
 4. Hej begynte å lese bloggen din mens jeg satt selv fast i utlandet, pga askeskyene. Og jeg må si at du er en utrolig modig person som tørs å gjøre drømmene dine til virkelighet. Gleder meg til neste oppdate allerede.=)

  SvarSlett
 5. Anonym: Hvor satt du askefast da? Kom du deg avgårde til slutt ja? :-) Utrolig kjekt og koselig med kommentar! Takk takk, det ER så gøy å høre :D

  SvarSlett
 6. Satt fast i Mallorca=) ja kom meg avgårde tilslutt:) men ble fem dager ekstra nedi der da:)

  SvarSlett