tirsdag 27. april 2010

kounoupiI dag sov jeg lenge, men ble vekket med regelmessige mellomrom fordi de holdt på å vaske rommene på hotellet (ja, jeg leier et rom på et hotell, kommer tilbake til det senere). Å si at de gjorde det høylytt er en underdrivelse. Det er rart det der hvordan andre språk høres mer bråkete ut enn norsk. Er det bare jeg som syns det? Vel, uansett. Etter jeg sto opp spiste jeg frokost og dusjet før jeg gikk for å møte pappa på Aspasia. Det er en strandkafé som drives av Nikos (han har vi kjent siden 2004 og han er vel egentlig en av hovedgrunnene til at vi fortsatte og reise til Platanias), den ligger hundre meter unna leiligheten min og der finner du verdens beste omelett og pizza. Uten tvil!

Følte det ble mye forklaringer og tull nå. Jeg møtte altså pappa og fikk da vite at jeg får kun bo i leiligheten jeg bor i nå ut mai, kanskje til midten av juni hvis jeg er heldig. Hvilket betyr at jeg allerede nå må begynne og lete etter ny leilighet som jeg må ta over om halvannen måned. Grunnen er den at de har fullbooket hotellet for resten av sesongen. Her kommer det ikke et hurra.

Det var kaldt (jeg har egentlig ikke lov til å si det siden det snør i Tromsø, haha) i dag, så vi har for det meste sittet inne på kafé. Søskenbarnet mitt Alice kom fra Xania og på besøk hit for å si hei hei. Var kjempegodt å se henne igjen! Jeg og hun dro en tur hjem til henne slik at jeg fikk sett gårsdagens Paradise Hotel (jaa jeg er h
ekta) episode og koset litt med Calvo (hunden hennes).

Nå sitter jeg ute på terrassen min og prøver for harde livet å ikke klø ihjel de fem myggstikkene jeg har fått i ansiktet. Bildene og internettet var ikke sammarbeidsvillige i kveld så gir jeg opp. Dessuten ser jeg det at jeg har blitt omringet av store, stygge, ekle biller så er det på tide å gå inn.

2 kommentarer:

  1. Kaldt hos deg også ja.. eller, kjølig :P
    Tror det er slik på alle hotellene, vi måtte og ut før sommeren, men jeg tviler på at DET var fullbooket. Er vel en policy de har. Litt dumt siden hotel er møblert da.. men leilighet finner du lett :)
    Sex og singelliv på Alfa klokka 00.00 mandag-torsdag btw ;)

    SvarSlett
  2. Høres ut som jeg må se etter Aspasia når jeg kommer til kreta;) hehe

    SvarSlett